Facebook Pixel ID hjælper dig med online trafikken

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Facebook for Business forside

Formålet med en god Online Booking er selvfølgelig at få nogle klienter i kalenderen, så der er gang i forretningen, men hvordan er det nu lige smartest at gøre det? Der er mange metoder at få mere trafik i din klinik, men et godt online system er et godt skridt i den rigtige retning. Det næste skridt er, at sørge for at online trafikken strømmer. Det er lige hér, hvor at Facebook Pixel ID skinner. Med Facebook Pixel kan du spore din trafik fra dine Facebook sider på din bookingformular. Du kan selv vælge, hvor at en konvertering måles. Om det blot er at de klikker på dit Facebook link, eller først når de betaler for en aftale. Du kan derfor optimere din online trafik, og sørge for at din klinik giver pote på bundlinjen. Ved at indtaste dit Facebook Pixel ID i Terapeut Booking vil du kunne:

  • Få data over hvor mange konverteringer, som går igennem fra Facebook til Terapeut Booking
  • Få et marketing værktøj til din klinik og forstå hvad dine klienter koster at konvertere
  • Få mere trafik i din klinik og optimere dine Facebook Ads

 

Track og tilpas dine reklamer

Det er også en mulighed at kunne spore sine reklamer på Facebook. Det er en super smart løsning, da det kan hjælpe dig eller din klinik med at optimere jeres strategi. Så kan i afprøve forskellige muligheder for, hvordan man får flere besøgende på siden og dermed flere bookinger. Med denne gratis integration af Facebook Pixel i Terapeut Booking kan du se hvor mange konverteringer som gennemføres. Du kan derfor super nemt og overskueligt tilpasse din salgsstrategi for din klinik og opnå en fuldt booket kalender.

Illustration af tracking

Facebook pixel kan nemt oprettes

Facebook pixel er et stykke kode du kan indsætte i dit system. For at få fat i den skal du oprette et Pixel ID. Dette gøres inde i din ‘Facebook Pixel’ funktion i din ‘Ads manager’ på Facebook. Du indtaster et navn på dit Pixel og accepterer betingelserne og vupti - så har du dit Pixel klar. Du kan nu kopiere koden ind i Terapeut Booking under 'Indstillinger' -> 'Regler' -> 'Facebook Pixel ID'. Nu er du klar til at spore dine besøgende og forbedre din kliniktrafik.

Facebook startside

Værktøjet som gør marketing lettere

Sammen med Google Analytics er Facebook pixel også værktøj, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dine sider, så din forretning bliver endnu mere effektiv online og af den vej få flere klienter i klinikken. Den moderne og digitale klinik har mere overskud til gode behandlinger og derfor er Terapeut Booking den perfekte vej dertil. Oplev hvorfor tusindvis af klinikker bruger Terapeut Booking, og prøv det af med det samme. En intuitiv brugerflade gør, at du altid kan finde lige den indstilling du leder efter.

Opret nyt Facebook Pixel ID i Terapeut Booking

Sådan kommer du igang

Du kan aktivere funktionen på din Terapeut Booking-konto ved at finde Facebook Pixel id under menupunktet ‘Online Booking’ i venstre side af skærmen. Når det er indtastet, så er du i gang. Har du ikke allerede en bruger, kan du komme i gang med Terapeut Booking på under to minutter

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close