Hold styr på dine konverteringer med Facebook Pixel

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Formålet med en god Online Booking er selvfølgelig at få nogle klienter i kalenderen, så der er gang i forretningen, men hvordan er det nu lige smartest at gøre det? Med Facebook pixel kan du spore din trafik fra dine Facebook sider på din bookingformular. Ved at indtaste dit Facebook pixel id i Terapeut Booking vil du kunne:

  • Få data over hvor mange konverteringer, som går igennem
  • Få data over hvor mange penge du bruger på hver konvertering
  • Optimere dine Facebook reklamer

 

Track og tilpas dine reklamer

Det er også en mulighed at kunne spore sine reklamer på Facebook. Det er en super smart løsning, da det kan hjælpe dig eller din klinik med at optimere jeres strategi og afprøve forskellige muligheder for, hvordan man får flere besøgende på siden og dermed flere bookinger. Med denne gratis integration af Facebook Pixel i Terapeut Booking kan du se hvor mange konverteringer som gennemføres. Af den vej kan du meget mere overskueligt ændre og optimere din strategi for en fuldt booket kalender.

Facebook pixel kan nemt oprettes

Facebook pixel er et stykke kode du kan indsætte i dit system. For at få fat i den skal du oprette et Pixel. Dette gøres inde i din ‘Facebook Pixel’ funktion i din ‘Ads manager’ på Facebook. Du indtaster et navn på dit Pixel og acceptere betingelserne og vupti - så har du dit Pixel klar. Koden du får kopiere du ind i systemet under ‘Online Booking’-->’Regler’-->’Facebook pixel id’. Nu er du klar til at spore dine besøgende.

Værktøjet som gør marketing lettere

Sammen med Google Analytics er Facebook pixel også værktøj, som kan hjælpe dig med at få mest ud af dine sider, så din forretning bliver endnu mere effektiv online og af den vej få flere klienter i klinikken.

Sådan kommer du igang

Du kan aktivere funktionen på din Terapeut Booking-konto ved at finde Facebook Pixel id under menupunktet ‘Online Booking’ i venstre side af skærmen. Når det er indtastet, så er du i gang. Har du ikke allerede en bruger, kan du komme i gang med Terapeut Booking på under to minutter

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close