Nemt og sikkert bookingsystem til vaginal terapeuten

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som vaginal terapeut kræver et dybdegående indblik hos din klient. Den innovative specialistuddannelse i vaginal terapi er et oplagt valg for dig, der har empati og et godt hoved, og som vil give din behandling en ekstra dimension via et speciale. Det kræver at du har en finder på pulsen og har overskud til at give den bedste behandling til din klient. Derfor har vi udviklet den perfekte online booking og administrations platform til dig som vaginal terapeut. Systemet kan automatisk tage sig af mange administrative opgaver, så du kan lægge ekstra tid og kræfter i selve terapien. Vi tilbyder din egen online booking side, online betalingsløsninger, sikre journaler, brugerdefinerede spørgeskemaer og mere. Vores datasikkerhed er helt i top. Det vil sige at vores dataprotokoller er udviklede i samarbejde med Datatilsynet ud fra GDPR kravene, og alt din data bliver opbevaret på danske servere.

Triangle
Automatisk online booking - nemt og hurtigt

Automatisk online booking - nemt og hurtigt

Med et automatiseret online bookingsystem, så får du et hav af muligheder til at gøre din arbejdsdag nemmere. Så du roligt kan læne dig tilbage og lade systemet klare dit administrative arbejde. Ved at bruge online booking funktionerne i Terapeut Booking kan dine klienter selv gå ind og booke tid i din kalender. Vi sørger selvfølgelig for at du ikke får dobbeltbookinger, og med spærretidsfunktionen kan du sikre dig en pause imellem dine behandlinger. Så har du altid tid til at skrive journal, eller gøre klar på den næste klient.

  • Nem fakturering der kan sendes direkte fra systemet til klienten
  • Nem journalisering som du kan navigere og redigere i med journalskabeloner
  • Online betalingsløsning fra EasyPay som du kan brugerdefinere præcis som du vil
  • Samtykkeerklæring som din klient skal krydse af i bookingen – Så sikrer du at i er på samme side i databehandlingen
Triangle

Bestilling og betaling online

Med et online bookingsystem kan dine klienter selv booke sig ind i din kalender, når det passer dem bedst. Ligeledes kan din fakturering og betaling foregå online, så du ikke skal bruge tid på at guide dem i gennem besværlige betalingsprocesser. Online bookingen forenkler hele forløbet for både dig og dine klienter, og det kan være afgørende for, om de vælger dig frem for en anden behandler. Med EasyPay  kan du også selv holde styr på, hvorvidt klienten skal betale, inden aftalen bookes, efter aftalen bookes, eller om ydelsen kan betales, inden aftalen bookes.

  • SMS-påmindelse – der sendes en SMS ud som påmindelse kl. 12 dagen før en tid
  • Bekræftelse af booking – der kan sendes en e-mail eller sms ud til din klient når de booker sig ind hos dig
  • Online betaling – klienterne får en faktura på mail, vedhæftet som fil, som nemt og sikkert kan betales online
  • Onlinebooking – klienterne kan selv finde en tid i din onlinekalender
Kalender og kuglepen
Triangle
Triangle

Det helt perfekte Terapeut-booking system og med 100% oppetid. Det fungerer bare – det er en ren fornøjelse! Genialt – Lækkert – Tidsbesparende – Nemt – og ovenikøbet til en rimelig pris.


Portrætfoto af kvinde
TULLE OXEN HYLLESTED
Cert. Hypnose Psykoterapeut

Mere struktur og mere overskud

Med et smart online booking system, skal du ikke tænke over det administrative, men kan i stedet holde din fokus på dine behandlinger. Dine klienter finder selv deres foretrukne tider, og du skal egentlig bare fokusere med selve terapien - det, du er bedst til. På den måde så får du mulighed for at få mere tid i din hverdag, og du kan lette dit sind. Vi har sørget for, at bookingsiden er super brugervenlig, både for dig og for dine klienter. Du kan nemt med Google Kalender integrationen sørge for, at dine private aftaler blokerer for aftaler i din bookingkalender.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close