Tatovørens brugervenlige online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som tatovør er der flere forskellige sider af dit arbejde: På den ene side skal du være kreativ og i kontakt med dine kunder, og på den anden side skal du drive en forretning. Ideelt set skal du bruge det meste af din tid sammen med dine klienter eller ved et bord med papir og blyant. Så kan du undgå at lægge alle dine timer i din administration. Det er derfor vi har lavet det perfekte online booking system til dig som tatovør. Vi sørger nemlig for at administrationen af din forretning kører som smurt, så du kan tilbringe mere tid med det, der er vigtigt – Nemlig at lave betydningsfuld tatovørkunst til dine klienter.

Vi har din ryg i hele processen. Du får din egen online booking side med online betaling og samtykkeerklæring for dine betingelser. Så undgår du nemt og hurtigt bøvl med klienter og opkrævning af betaling, du har nemlig aftalen sort på hvidt. Kom i gang allerede nu!

Triangle
Tilpas din Online Booking og tiltræk flere kunder

Tilpas din Online Booking og tiltræk flere kunder

Vi ved, at som tatovør er det æstetikken, som sælger. Dine kunder skal hurtigt kunne danne sig et overblik over kunstnerens speciale eller forskellige stilarter, og her er det selvfølgelig vigtigt at din Online Booking stemmer overens med dine styrker. Derfor kan du tilpasse dit online bookingsystem på flere forskellige måder, så det passer perfekt til dig. Derudover får du et super overskueligt og brugervenligt system, som dine klienter kan booke sig ind gennem på 2 minutter.

  • Tilføj selv billeder og beskrivelser til din bookingside
  • Lav din egen bookingformular, så du får de helt rigtige informationer med, når dine klienter booker
  • Modtag betaling allerede, når dine klienter booker tiden, med online betalingsløsningen, EasyPay
  • Send automatisk gratis SMS-påmindelser og e-mails, så dine aftaler aldrig bliver no-shows
Triangle

Vi sørger for at regnskabet er let som en leg, så du kan udfolde din kreativitet

Selvom dit job som tatovør helst primært skal handle om at lave den kunst, du elsker at lave, så er regnskab desværre bagsiden af medaljen for enhver erhvervsdrivende. Men, det behøver heldigvis ikke fylde mere end højst nødvendigt! Terapeut Bookings regnskabsmodul har alle de basale regnskabsfunktioner, som kan automatisere dit regnskab til en sådan grad, at du næsten ikke skal bruge tid på det. Så er der mere tid til at udvikle din kunst.

  • Opret og send fakturaer ud direkte fra systemet
  • Mulighed for automatisk oprettelse af fakturaer ved brug af EasyPay
  • Se nøgletal om din forretning i fakturamenuen og få et statistisk overblik
Tatoveringsmaskine i rød og sort på pastelfarvet baggrund
Triangle
Triangle

Tusind tak for et let og overskueligt booking system, som fungerer upåklageligt. Jeres altid hurtige og imødekommende support og svar på ønsker om forbedringer i systemet, gør jeres system så meget mere attraktivt.


Portrætfoto af kvinde
LISE-LOTTE HOFVERBERG-KAIRIES
Vestegnens Hypnose

Det er nemt at være flere kunstnere i samme butik

Du arbejder højst sandsynligt i en shop med flere forskellige kunstnere samlet på ét sted. Terapeut Booking gør det super nemt for alle, at holde styr på deres individuelle tider, og for kunder at kunne booke sig ind hos hver enkelt tattoo artist. Du kan oprette ligeså mange kalendere, som du vil, og på denne måde får hver kunster en kalender i systemet og i jeres online booking. Med et nemt overblik over kalenderen undgår du dobbeltbookinger. Vores system sørger selvfølgelig for, at der ikke bliver overlappende aftaler. Du kan også indstille en spærretid efter din aftale, sådan at du får tid imellem dine klienter, eller har en buffer på hvis tatoveringen tager længere tid end forventet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close