Nemt og overskueligt bookingssystem til tatovøren

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som tatovør er der flere forskellige sider af dit arbejde: på den ene side skal du være kreativ og i kontakt med dine kunder, og på den anden side skal du drive en forretning. Ideelt set skal du bruge det meste af din tid sammen med dine kunder, eller ved et bord med papir og blyant, fremfor at lægge alle dine timer i din administration. Det hjælper vi dig med hos Terapeut Booking: vi sørger for, at administrationen af din forretning kører som smurt, så du kan tilbringe mere tid med det, der er vigtigt.

Triangle

Tilpas din Online Booking og tiltræk flere kunder

Vi ved, at som tatovør er det æstetikken, som sælger. Dine kunder skal hurtigt kunne danne sig et overblik over studiets speciale eller forskellige stilarter, og her er det selvfølgelig vigtigt at din Online Booking stemmer overens med dine styrker. Derfor kan du tilpasse dit online bookingsystem på flere forskellige måder, så det passer perfekt til dig. Derudover får du et super overskueligt og brugervenligt system, som dine klienter kan booke sig ind gennem på 2 minutter.

  • Tilføj selv billeder og beskrivelser til din bookingside.
  • Lav din egen bookingformular, så du får de helt rigtige informationer med, når dine klienter booker.
  • Modtag betaling allerede, når dine klienter booker tiden, med online betalingsløsningen, EasyPay.
  • Send gratis SMS-påmindelser og e-mails, så dine klienter altid husker deres tider.
Triangle

Vi sørger for at regnskabet er let som en leg, så du kan udfolde din kreativitet

Selvom dit job som tatovør helst primært skal handle om at lave den kunst, du elsker at lave, så er regnskab desværre bagsiden af medaljen for enhver erhversdrivende. Men, det behøver heldigvis ikke fylde mere end højst nødvendigt! Terapeut Bookings regnskabsmodul har alle de basale regnskabsfunktioner, som kan automatisere dit regnskab til en sådan grad, at du næsten ikke skal bruge tid på det. Så er der mere tid til at udvikle din kunst.

  • Opret og send fakturaer ud med e-mail direkte fra systemet.
  • Mulighed for automatisk oprettelse af fakturaer ved brug af EasyPay.
  • Se nøgletal om din forretning i fakturamenuen.
tatovørmaskine
Triangle
Triangle

Hvis du har mange jern i ilden, er det fantastisk med et system hvor booking og events nemt og overskueligt er integreret på både hjemmeside og sociale medier. Det er professionelt – og hjælper dig med at vise at din praksis også er professionel.


KARINA BUNGAARD
Web Designer, Healer og Clairvoyant
www.healdithjerte.dk

Det er nemt at være flere kunstnere i samme butik

Du arbejder højst sandsynligt i en shop med flere forskellige kunstnere samlet på ét sted. Terapeut Booking gør det super nemt for alle, at holde styr på deres individuelle tider, og for kunder at kunne booke sig ind hos hver enkelt. Du kan oprette ligeså mange kalendere, som du vil, og på denne måde får hver kunster en kalender i systemet og i jeres online booking.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close