Sportsterapeutens online betalings- og bookingsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Når du skal hjælpe andre med at yde deres bedste indenfor sporten, så er det vigtigt, at du selv er helt ovenpå. Som sportsterapeut arbejder du med mange forskellige behandlinger, og der er meget, du skal holde styr på. Derfor så er det vigtigt at du har overskuddet og overblikket over dine klienter, skemaer og meget mere i din arbejdsdag. Det er af præcis denne grund at vi har skabt Terapeut Booking. Kort sagt, så sørger Terapeut Booking for, at din virksomheds administration ikke tager fokus fra de ting, du ellers skal holde styr på. Vi giver dig mulighed for at automatisere langt de fleste administrative processer og arbejdsopgaver. Slip papirbunkerne, og besværet ved GDPR loven og lad Terapeut Booking hjælpe dig. Vi har din ryg fra A til Å i hele processen fra online booking af tider, til en sikker online betalingsløsning og krypterede journaler. Kom i gang i dag!

Triangle
Professionel og nem fakturering med faktueringsmodulet

Professionel og nem fakturering med faktueringsmodulet

I dit arbejde hjælper du andre mennesker med at optimere den energi, de lægger i deres sportsudøvelse – faktureringsmodulet sørger for, at den energi du lægger i regnskab bruges optimalt. Terapeut Bookings faktureringsmenu klarer alle basale bogføringsfunktioner for dig, og kan endda lave automatiske faktureringer, hvis du vælger at modtage online betalinger via EasyPay. Så sørger vi for, at du kan nøjes med at investere minimal energi i bogføring, som kommer tifold tilbage!

  • Skab din fakturaskabelon sådan at dine fakturaer oprettes på samme vis hver gang
  • Opret fakturaen nemt direkte fra kalenderen, eller vælg simpelt din klient og din ydelse
  • Send fakturaen til klienten direkte fra systemet
  • Mulighed for automatisk oprettelse og afsending af faktura med EasyPay
  • Integrer til Dinero, E-conomic eller Billy hvis du vil have udvidede regnskabsfunktioner
Triangle

Hold overblikket over dine tider med online booking

Sportsudøvere kan godt have travlt, og når det går hurtigt er det vigtigt, at du altid kan tilbyde et hurtigt overblik over dine tilgængelige tider. Med online bookingen kan du rolig lade dine klienter booke en tid selv, og være sikker på at det hele passer sammen i din kalender, samt at både du og klienten husker aftalen.

person i sportssko der går op af en stentrappe
Triangle
Triangle

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.


Portrætfoto af mand
Anders Laun
Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Lav nemme skabeloner til dine journaler og opbevar dem sikkert

Hvis du har nogle forløb, hvor du skal have de samme informationer for at følge op på forløbet efter hver session, eller måske bare skal have journaliseret de samme informationer, hver gang du tager imod en ny klient, så er journaler med skabeloner super smarte. Lav dine egne skabeloner og gem dem, så du ikke skal bruge tid på at tænke over, hvilke formelle informationer, du skal taste ind i dine klienters journaler, når de har været hos dig. Vi opbevarer dine journaler sikkert for dig med kryptering af alle klientdata. Vi opbevarer kun data på danske servere for at sikre at din data aldrig forlader sikre hænder, og derved er vi den sikreste dataopbevaringsplatform til terapeuter. Du kan med journalskabeloner lave lige så mange journalskabeloner som du vil, med skemaer, felter, tekstformatering og meget mere.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close