Hjælp dig selv med at hjælpe andre med administration- og bookingsystem til sportsterapeuten

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Når du skal hjælpe andre med at yde deres bedste, er det vigtigt, at du selv er helt ovenpå. Som sportsterapeut arbejder du med mange forskellige behandlinger, og der er meget, du skal holde styr på. Heldigvis sørger Terapeut Booking for, at din virksomheds administration ikke tager fokus fra de ting, du ellers skal holde styr på.

Triangle

Professionel og nem fakturering med faktueringsmodul

I dit arbejde hjælper du andre mennesker med at optimere den energi, de lægger i deres sportsudøvelse – faktureringsmodulet sørger for, at den energi du lægger i regnskab bruges optimalt. Terapeut Bookings faktureringsmenu klarer alle basale bogføringsfunktioner for dig, og kan endda lave automatiske faktureringer, hvis du vælger at modtage online betalinger via EasyPay. Så sørger vi for, at du kan nøjes med at investere minimal energi i bogføring, som kommer tifold tilbage!

  • Tilpas dine fakturaer, så de oprettes fra samme skabelon hver gang
  • Opret fakturaer nemt direkte fra kalenderen, eller ved at vælge klient og ydelse
  • Send nemt faktura afsted til klienten direkte i systemet
  • Mulighed for automatisk fakturering med EasyPay
  • Integrationer til både Dinero, e-conomic og Billy, hvis du har behov udvidede bogføringsfunktioner
Triangle

Hold overblikket over dine tider med online booking

Sportsudøvere kan godt have travlt, og når det går hurtigt er det vigtigt, at du altid kan tilbyde et hurtigt overblik over dine tilgængelige tider. Med online bookingen kan du rolig lade dine klienter booke en tid selv, og være sikker på at det hele passer sammen i din kalender, samt at både du og klienten husker aftalen.

  • Nem og overskuelig online booking side
  • Automatiske bekræftelsesemails, som du selv kan tilpasse med oplysninger om aftalen, når dine klienter booker tid
  • Du får en notifikation når en klient booker en ny tid
  • Gratis SMS-påmindelser til klienten inden aftalen
Triangle
Triangle

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.


Anders Laun
Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Lav nemme skabeloner til dine journaler og opbevar dem sikkert

Hvis du har nogle forløb, hvor du skal have de samme informationer for at følge op på forløbet efter hver session, eller måske bare skal have journaliseret de samme informationer, hver gang du tager imod en ny klient, så er journaler med skabeloner super smarte. Lav dine egne skabeloner og gem dem, så du ikke skal bruge tid på at tænke over, hvilke formelle informationer, du skal taste ind i dine klienters journaler, når de har været hos dig. Vi opbevarer dine journaler sikkert for dig med kryptering af alle klientdata.