Sportsmassørens nye bedste ven - Online booking og journalisering

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Det er lidt svært at hjælpe andre mennesker med at give slip på deres spændinger, hvis du selv er stresset over håndteringen af din forretning. Derfor skal du have plads i din hverdag så du kan give den bedste behandling til dine klienter. Derfor har vi lavet det perfekte online bookingsystem til dig som sportsmassør. Med Terapeut Booking kan du nemt holde styr på bookinger, administration, fakturering og meget mere. Så kan du være sikker på, at du giver dine klienter den bedste behandling og din fulde opmærksomhed. Derfor kan du bruge Terapeut Booking til at automatisere dine administrative opgaver. Eksempelvis via online booking, online betaling, automatisk fakturering eller andet. Du får også et helt GDPR sikkert system, med journalfunktioner hvor du kan bruge journalskabeloner til hurtigt at skrive klientens journalnotat.

Triangle
Professionel online booking sørger for at dine kunder nemt kan finde en tid i din kalender

Professionel online booking sørger for at dine kunder nemt kan finde en tid i din kalender

Som sportsmassør kender du vigtigheden af at slappe af, så du ikke forhindres af spændinger i din dagligdag, men dette kan godt være lidt svært at gøre, hvis du er stresset over din kalender. Heldigvis sørger din nye online bookingside for, at dine klienter selv kan finde en ledig tid i din kalender, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan din arbejdsdag kommer til at se ud.

Triangle

Faktureringsmodul holder styr på dit regnskab

Regnskab er en del af enhver forretningsdrivendes liv, men optimalt set burde det ikke være noget, du bruger lang tid på. Det meste af din tid burde blive brugt på dine kunder, så du kan sørge for, at deres muskler er i den bedste form for at kunne præstere. Derfor har Terapeut Bookings faktureringsmodul alle basale regnskabsmæssige funktioner, så du kan holde styr på din forretning, uden at bruge et ondt år på administration.

atletisk løbebane i rødt grus set ovenfra
Triangle
Triangle

Hvis du har mange jern i ilden, er det fantastisk med et system hvor booking og events nemt og overskueligt er integreret på både hjemmeside og sociale medier. Det er professionelt – og hjælper dig med at vise at din praksis også er professionel.


Portrætfoto af kvinde
KARINA BUNGAARD
Web Designer, Healer og Clairvoyant

Tilbyd klippekort til dine kunder, så de kan komme til dig igen og igen

Dit arbejde er ekstremt vigtigt for dine kunders præstationer, og derfor er det sandsynligt at de vil komme til dig igen og igen, i forløb eller bare som en del af deres daglige rutine i forbindelse med deres sportsudøvelse. Her er klippekortfunktionen nyttig, idet den tillader dig at give mængderabat på sessioner, eller bare sørge for at sælge flere timer på én gang. Så er du sikker på, at dine klienter kommer igen hos dig. Ved at sælge klippekort til dine klienter ved de at de får en god behandling, og du kan eventuelt tilbyde dine klippekort til en særlig god pris.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close