Optimer din egen præstation med online booking til sportsmassøren

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Det er lidt svært at hjælpe andre mennesker med at give slip på deres spændinger, hvis du selv er stresset over håndteringen af din forretning. Derfor hjælper Terapeut Booking dig med at holde styr på bookinger, administration, fakturering og meget mere. Så kan du være sikker på, at du giver dine klienter den bedste behandling og din fulde opmærksomhed.

Triangle

Professionel online booking sørger for at dine kunder nemt kan finde en tid i din kalender

Som sportsmassør kender du vigtigheden af at slappe af, så du ikke forhindres af spændinger i din dagligdag, men dette kan godt være lidt svært at gøre, hvis du er stresset over din kalender. Heldigvis sørger din nye online bookingside for, at dine klienter selv kan finde en ledig tid i din kalender, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan din arbejdsdag kommer til at se ud.

  • Nem og brugervenlig bookingside, der fremstår professionel og gør det nemt at booke en tid i din kalender.
  • Tilpas selv åbningstider og spærretider, så du selv er i fuld kontrol over din tid.
  • Gratis SMS-påmindelser minder dine klienter om deres aftaler.
Triangle

Faktureringsmodul holder styr på dit regnskab

Regnskab er en del af enhver forretningsdrivendes liv, men optimalt set burde det ikke være noget, du bruger lang tid på. Det meste af din tid burde blive brugt på dine kunder, så du kan sørge for, at deres muskler er i den bedste form for at kunne præstere. Derfor har Terapeut Bookings faktureringsmodul alle basale regnskabsmæssige funktioner, så du kan holde styr på din forretning, uden at bruge et ondt år på administration.

  • Nem oprettelse af fakturaer med skabeloner, som kan sendes afsted til dine kunder med ét klik.
  • Mulighed for automatisk fakturering, ved online betaling med EasyPay.
  • Rapporter og statistik over omsætning, så du kan holde overblik over dine indtægter.
Triangle
Triangle

Jeg er så glad for mit nye bookingsystem. Det virker perfekt og gør alting meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra mig.


TRINE ROSENDAHL
Certificeret hypnoterapeut
www.trine-rosendal.dk/

Tilbyd klippekort til dine kunder, så de kan komme til dig igen og igen

Dit arbejde er ekstremt vigtigt for dine kunders præstationer, og derfor er det sandsynligt at de vil komme til dig igen og igen, i forløb eller bare som en del af deres daglige rutine i forbindelse med deres sportsudøvelse. Her er klippekortfunktionen nyttig, idet den tillader dig at give mængderabat på sessioner, eller bare sørge for at sælge flere timer på én gang. Så er du sikker på, at dine klienter kommer igen hos dig.