Flyt fokussen til dine behandlinger med onlinebooking

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Shamanisme har mange formål, men den største fokus er naturen og hvordan den er den bærende kraft i livet – det kræver koncentration og fokus at være shamansk healer og derfor skal du som praktiserende have plads og tid til at fokusere på den del af arbejdet det kræver. Hos Terapeut Booking, kan du fokuserer på dette med et system, der gør din hverdag med bookinger, events og ydelser meget nemmere.

 

 

 

Triangle

Funktioner som hjælper dig med overblik

  • Online tidsbestilling – hjælper dine klienter med selv at gå ind og vælge tider og events de ønsker at booke sig ind på.
  • Video møder giver dig mulighed for at snakke med dine klienter over nettet, hvis der er lang afstand mellem jer, der kan laves hold over videomøderne, så der kan være flere med hvis man ønsker dette.
  • Venteliste til de klienter der ønsker at booke ind på tider der måske ikke altid er ledige med det samme, men muligheden for at få en tid ved en aflysningen gør det nemmere for dig, med funktionen her.
  • Fakturering gør det nemmere for dig, at holde styr på dine betalinger og du kan nemt læne dig tilbage med automatisk fakturering gennem onlinebooking
Triangle

Nemt overblik i kalenderen

Det gode ved online booking, er netop at du nemt og sikkert, kan sørger for at dine klienter selv kan gå ind og tilmelde sig tider og events igennem systemet, på den måde kan du fokusere på dine klienter og ikke på at skulle booke dem ind i systemet

  • SMS-påmindelse til en aftale dagen før
  • Vælg selv din ønskede betalingsstruktur med betalingsmodulet EasyPay
  • Mulighed for at oprette klippekort til enkle behandlinger, eller klippekort til events
  • Mulighed for oprettelse af events til flere klienter på en gang.
Træstamme
Triangle
Triangle

Jeg er super glad for Terapeut Booking. Jeg bruger systemet til både behandlinger og til holdundervisning, samt til fakturering. Det er nemt og brugervenligt og meget fleksibelt, da man kan indstille mange ting selv. Og så er det pænt! Det giver tryghed at vide kunderne automatisk får en SMS dagen før behandlingen. Mine kunder synes også det er smart og nemt at bruge.


ULLA SCHMIDT ANDERSEN
Holistisk behandler
www.klinikforselvhelbredelse.dk/

Udvikling af din klinik

Med vores forenklede administrative løsninger, kan du som shaman holde fokus på det vigtige i din behandling, nemlig healingen. Online bookingen sikrer dig at du ikke skal bruge meget af din tid på bookinger, så du kan benytte din tid til at at optimere dine arbejdsprocesser og give en mere dybdegående behandling, uden at skulle tænke på det administrative.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close