Den shamanske healers online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Shamanisme har mange formål, men den største fokus er naturen og hvordan det er den bærende kraft i livet. Det kræver koncentration og fokus at være shamansk healer. Derfor skal du som praktiserende have plads og tid til at fokusere på dine klienter og behandlingen. Derfor så har vi hos Terapeut Booking udviklet det perfekte online booking system til dig som shamansk healer. Vores booking system er bygget op sådan, at du kan skræddersy det præcis efter dine behov. Med vores eget integrerede app katalog kan du vælge præcis hvad du vil have af funktioner og apps på din platform. Du kan vælge mellem alle vores apps og funktioner. Blandt andet online booking der kan integreres på din egen hjemmeside, klippekort til salg af flere behandlinger, events til gruppebehandlinger, og nyhedsbreve via vores e-mail og SMS system. Det bedste ved det hele? Du kan komme i gang med en gratis konto på to minutter hér.

 

 

Triangle
Alle de funktioner du kunne drømme om

Alle de funktioner du kunne drømme om

Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking kommer du nemt i mål med dine salgsmål. Herudover kan du automatisere store dele af dine administrative hverdagsopgaver, og derfor få mere tid i din hverdag. Vi sørger for at have rig mulighed for at automatisere alting i din online booking. Lige fra bookingen, til betalingen, til faktureringen og SMS påmindelser.

  • Med Online tidsbestilling kan du hjælpe dine klienter med selv at gå ind og vælge en tid der passer dem og den ydelse de gerne vil booke.
  • Med videomøder appen kan du bruge et videomøde til at holde dine konsultationer online. Det er super hensigtsmæssigt hvis din klient bor langt væk, eller hvis de har en travl hverdag.
  • Du kan med ventelister appen få en venteliste over dine klienter der gerne vil have en tid i din kalender. Så kan du sende dem en invitation til at tage tiden i tilfælde af en aflysning
  • Nem online fakturering gør det simpelt for dig at holde styr på dine betalinger så du kan læne dig tilbage og lade platformen fakturere automatisk for dig.
Triangle

Nemt overblik i kalenderen

Det gode ved online booking, er netop at du nemt og sikkert, kan sørge for at dine klienter selv kan gå ind og tilmelde sig tider og events igennem systemet, på den måde kan du fokusere på dine klienter og ikke på at skulle booke dem ind i systemet. Vi har naturligvis sørget for, at systemet er top brugervenligt for både dig, og for dine klienter. Derfor så er dit booking flow selvsigende og din klient kan booke en tid hos dig på under et minut. Vi har i onnline booking flowet mange muligheder, herunder:

  • Helt gratis SMS-påmindelser til klienten som vi sender dagen før aftalen
  • Vælg selv din ønskede betalingsstruktur med betalingsmodulet EasyPay
  • Du kan nemt oprette events til gruppebehandlinger af flere klienter på en gang
  • Mulighed for at oprette klippekort til enkle behandlinger, eller klippekort til events
Snittet træstamme og shamansk tromme
Triangle
Triangle

Jeg har været super glad for at bruger Terapeut Booking. Det er enkelt, nemt og hurtigt at bruge, tak.


Portrætfoto af kvinde
PETER GILBERT JESPERSEN
Uddannet Alkolog og Psykoterapeut

Udvikling af din klinik

Med vores forenklede administrative løsninger, kan du som shaman holde fokus på det vigtige i din behandling, nemlig healingen. Online bookingen sikrer dig at du ikke skal bruge meget af din tid på bookinger, så du kan benytte din tid til at at optimere dine arbejdsprocesser og give en mere dybdegående behandling, uden at skulle tænke på det administrative.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close