Flyt fokussen til dine behandlinger med onlinebooking

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Shamanisme har mange formål, men den største fokus er naturen og hvordan den er den bærende kraft i livet – det kræver koncentration og fokus at være shamansk healer og derfor skal du som praktiserende have plads og tid til at fokusere på den del af arbejdet det kræver. Hos Terapeut Booking, kan du fokuserer på dette med et system, der gør din hverdag med bookinger, events og ydelser meget nemmere.

 

 

 

Triangle

Funktioner som hjælper dig med overblik

  • Online tidsbestilling – hjælper dine klienter med selv at gå ind og vælge tider og events de ønsker at booke sig ind på.
  • Video møder giver dig mulighed for at snakke med dine klienter over nettet, hvis der er lang afstand mellem jer, der kan laves hold over videomøderne, så der kan være flere med hvis man ønsker dette.
  • Venteliste til de klienter der ønsker at booke ind på tider der måske ikke altid er ledige med det samme, men muligheden for at få en tid ved en aflysningen gør det nemmere for dig, med funktionen her.
  • Fakturering gør det nemmere for dig, at holde styr på dine betalinger og du kan nemt læne dig tilbage med automatisk fakturering gennem onlinebooking
Triangle

Nemt overblik i kalenderen

Det gode ved online booking, er netop at du nemt og sikkert, kan sørger for at dine klienter selv kan gå ind og tilmelde sig tider og events igennem systemet, på den måde kan du fokusere på dine klienter og ikke på at skulle booke dem ind i systemet

  • SMS-påmindelse til en aftale dagen før
  • Vælg selv din ønskede betalingsstruktur med betalingsmodulet EasyPay
  • Mulighed for at oprette klippekort til enkle behandlinger, eller klippekort til events
  • Mulighed for oprettelse af events til flere klienter på en gang.
Triangle
Triangle

Jeg er blevet meget glad for muligheden for at have flere forskellige kalendere. Derudover er jeg meget glad for, at der er så mange funktioner samlet i et system. Det er fantastisk at have et overblik på den måde.


ANINIA SCHWANHÄUßER
Qualified Practitioner of the Grinberg Method
www.aninia.dk

Udvikling af din klinik

Med vores forenklede administrative løsninger, kan du som shaman holde fokus på det vigtige i din behandling, nemlig healingen. Online bookingen sikrer dig at du ikke skal bruge meget af din tid på bookinger, så du kan benytte din tid til at at optimere dine arbejdsprocesser og give en mere dybdegående behandling, uden at skulle tænke på det administrative.