Sanglærerens nye bedste ven - Online booking og fakturering

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som sanglærer er det vigtigt at du kan holde styr på alle dine lektioner med dine elever. Det kan dog være svært hvis du har det hele i papirnotater, og du risikerer at glemme aftaler. Derfor er det meget nemmere at holde styr på det hele med et digitalt system. Når du tager elever til undervisning har du brug for et bookingsystem, som kan håndtere sangernes informationer på en forsvarlig måde, og som tillader dig at tilbyde dine ydelser til booking online. Det klarer Terapeut Booking for dig!

Vi har din ryg hele vejen. Dine klienter kan booke online og betale med det samme via EasyPay. De vælger så tid i din kalender og booker. Vi sørger for, at de får en gratis SMS påmindelse klokken 12 dagen før jeres aftale, så din elev heller ikke glemmer aftalen. Når det hele så er ovre, kan du nemt og hurtigt skrive et journalnotat på, hvordan lektionen er gået. Med så mange journalskabeloner du vil have kan du bruge alle de skemaer og diagrammer du vil – nemt og hurtigt.

Triangle
Dine elever kan finde en tid til sangtime, som passer dig og dem på to sekunder

Dine elever kan finde en tid til sangtime, som passer dig og dem på to sekunder

Som sanglærer er det vigtigt for dig, at det er nemt for dine elever at aftale en tid med dig. Med Terapeut Bookings online booking funktion kan du nemt holde styr på dine aftaler i din kalender, og så kan dine elever booke sig ind, der hvor du er fri. Med Online Booking får du:

  • Mulighed for at tiltrække flere kunder, idet det er nemmere at finde en tid for at starte til sang hos dig.
  • En professionel online bookingside med mulighed for selv at tilpasse med bl.a. logo og beskrivelse.
  • Mulighed for onlinebetaling med EasyPay.
Triangle

Med Terapeut Booking behøver du næsten ikke at skænke regnskab en tanke

Det har aldrig været det sjoveste ved at være sanglærer, at du også skal holde styr på regnskabet. Det kan være en overvældende del af at have en lille virksomhed, at du også skal sørge for administration og regnskab. Det hjælper Terapeut Booking dig heldigvis med! Dit nye booking- og administrationssystem giver dig bl.a. :

  • Nem fakturering, som endda kan gøres automatisk med EasyPay.
  • Overblik over din virksomhed med nøgletal direkte i fakturamenuen.
  • Mulighed for at integrere med e-conomic, Dinero eller Billy, hvis du har brug for udvidede regnskabsfunktioner.
Dynamisk mikrofon af ældre dato i aluminium
Triangle
Triangle

Hvis du har mange jern i ilden, er det fantastisk med et system hvor booking og events nemt og overskueligt er integreret på både hjemmeside og sociale medier. Det er professionelt – og hjælper dig med at vise at din praksis også er professionel.


Portrætfoto af kvinde
KARINA BUNGAARD
Web Designer, Healer og Clairvoyant

Har du elever, der udebliver?

Det kan være super frustrerende, hvis du har en undervisningstime med en elev, som så ikke melder afbud og i stedet vælger bare ikke at dukke op på dagen. Terapeut Booking giver dig heldigvis et plaster på såret! Hvis du bruger betalingsløsningen, EasyPay, kan du vælge at prisen for sangtimen skal reserveres på elevens konto ved booking, for så at blive trukket ved aftalens tidspunkt. Hvis eleven så ikke dukker op på dagen bliver beløbet trukket alligevel, så du ikke går glip af din løn! På denne måde har du sort på hvidt, at dine betalingsbetingelser er accepteret. Vi ved hvor ærgerlig en situation det kan være at stå i med sine elever når der er tale om udestående betalinger.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close