Simpel bookingværktøj til psykiatere - gratis SMS-påmindelser til klienten

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som psykiater behandler du mennesker, der har brug for din hjælp, og derfor er det vigtigt at have tid og overskud til at sætte sig godt ind i deres situation. Med onlinebooking fra Terapeutbooking.dk mindskes mængden af papirarbejde, fordi alle vigtige dokumenter samles, så du nemt kan navigere og redigere i journaler og aftaler uden at tabe fokus på selve behandlingen.

Triangle

Kom lynhurtigt i gang

  • Fakturering via mail vedhæftet som fil
  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Statistik over din forretning
  • En struktureret hverdag – opret flere kalendere, som kan navngives efter eget ønske
  • Byg bookingsystemet direkte ind på egen hjemmeside
Triangle

Nem adgang for klienten

Klientens umiddelbare oplevelse af dig som behandler kan være afgørende for et succesfuldt forløb. Med et bookingsystem, der er let at navigere rundt i, skal klienten ikke foretage stressende opkald eller bekymre sig om besværlige betalingsmetoder. Jo mindre, der at tænke på som klient, des mindre stressende bliver oplevelsen. Desuden kan du med EasyPay udviklet af Stripe selv tage stilling til, om klienten skal betale, efter aftalen bookes, inden aftalen bookes, eller om ydelsen kan betales, inden aftalen bookes

  • Nem tidsbestilling online, efter klientens ønske
  • Simpel betaling med  faktura tilsendt på mail som PDF-fil
  • EasyPay betalingsløsning – vælg, hvordan og hvornår dine klienter skal betale
  • En SMS-påmindelse kl. 12 dagen før aftalen
Triangle
Triangle

Terapeut Booking har gjort den administrative del af mit arbejde så meget lettere. Systemet er utrolig brugervenligt og integrationen mellem kalenderbooking, fakturasystem, journaler m.m. fungerer upåklageligt. Systemet giver mig også mulighed for at sende SMS påmindelser til mine klienter, automatisk opsætning til nyhedsbrev og meget mere. Terapeutbooking har alt det, man har brug for som professionel behandler.


Mette Rosenvel
Psykoterapeut MPF
www.pressense.dk

Tidsbesparende for alle parter

Onlinebooking er tidsbesparende for både klient og psykiater, da den administrative del af arbejdet bliver forenklet på flere områder. Det giver dig tid til at værne om klienten, og du slipper for at bekymre dig om sene betalinger, pludselige aftaler og dårlig arkivering af journaler. Samtidig kan klienten booke sig ind, betale og modtage faktura online - uden at skulle ringe dig op en eneste gang.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close