Simpel bookingværktøj til psykiatere - gratis SMS-påmindelser til klienten

Som psykiater behandler du mennesker, der har brug for din hjælp, og derfor er det vigtigt at have tid og overskud til at sætte sig godt ind i deres situation. Med onlinebooking fra Terapeutbooking.dk mindskes mængden af papirarbejde, fordi alle vigtige dokumenter samles, så du nemt kan navigere og redigere i journaler og aftaler uden at tabe fokus på selve behandlingen.

Kom lynhurtigt i gang
  • Fakturering via mail vedhæftet som fil
  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Statistik over din forretning
  • En struktureret hverdag – opret flere kalendere, som kan navngives efter eget ønske
  • Byg bookingsystemet direkte ind på egen hjemmeside
macbook
Nem adgang for klienten

Klientens umiddelbare oplevelse af dig som behandler kan være afgørende for et succesfuldt forløb. Med et bookingsystem, der er let at navigere rundt i, skal klienten ikke foretage stressende opkald eller bekymre sig om besværlige betalingsmetoder. Jo mindre, der at tænke på som klient, des mindre stressende bliver oplevelsen. Desuden kan du med EasyPay udviklet af Stripe selv tage stilling til, om klienten skal betale, efter aftalen bookes, inden aftalen bookes, eller om ydelsen kan betales, inden aftalen bookes

  • Nem tidsbestilling online, efter klientens ønske
  • Simpel betaling med  faktura tilsendt på mail som PDF-fil
  • EasyPay betalingsløsning – vælg, hvordan og hvornår dine klienter skal betale
  • En SMS-påmindelse kl. 12 dagen før aftalen
Tidsbesparende for alle parter

Onlinebooking er tidsbesparende for både klient og psykiater, da den administrative del af arbejdet bliver forenklet på flere områder. Det giver dig tid til at værne om klienten, og du slipper for at bekymre dig om sene betalinger, pludselige aftaler og dårlig arkivering af journaler. Samtidig kan klienten booke sig ind, betale og modtage faktura online - uden at skulle ringe dig op en eneste gang.

quotation mark

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))

Janne Andersen

Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)