Sikker opbevaring af klientdata og bookingsystem til NLP psykoterapeuter

Som NLP psykoterapeut involverer du mange forskellige teknikker i dit arbejde med dine klienter for at de kan opnå deres fulde potentiale. Her er det vigtigt, at du er fuldstændig koncentreret om dit arbejde, for at holde et overblik over alle problematikkerne, der kan komme til overfladen i udredningen af dine klienters livssituation og ønsker for deres liv. Det hjælper Terapeut Booking dig med! Ved at samle alt din administration ét sted kan du låse det væk, når du sidder med dine klienter, og vide, at din forretning er i trygge hænder hos os.

 

Opbevar dine klientinformationer sikkert og i overenstemmelse med GDPR

I arbejdet som NLP psykoterapeut er selve genstandsfeltet for dit arbejde nogle meget intime, private dele af dine klienters liv. Derfor er det selvfølgelig også helt essentielt for dig, at dine klienter tør overlade disse dele i din varetægt, og at du samtidig føler dig tryg ved at opbevare dine klienters informationer for dem. Det hjælper vi dig med her i Terapeut Booking. Udover det, at vi opbevarer alle klientdata krypteret og på sikre servere lige her i Danmark, så har vi også implementeret flere forskellige funktioner, som skal hjælpe dig med at føle dig sikker, og leve op til persondatalovgivningen.

  • Send krypterede beskeder frem og tilbage med dine klienter med Sikre beskeder-appen.
  • Automatisk sletning af inaktive klienter fra systemet efter et antal år, du selv vælger med Oprydning-appen.
  • Mulighed for To-faktor login for at tilføje et ekstra lag af beskyttelse.
  • Indhent automatisk samtykke fra dine klienter ved booking med Samtykke-appen.
macbook
Oplever du aflysninger?

NLP psykoterapeuter oplever også aflysninger, og det kan skabe nogle problemer at håndhæve sine aflysningsregler. For det første fordi det kan være rigtig svært at oplyse klienter om, at de måske skal betale nogle penge i forbindelse med aflysningen, men også fordi du måske så aldrig får de penge, og i stedet bare er efterladt med en ubehagelig dynamik, og en slags brud på tilliden mellem klienten og dig selv. Dette er der heldigvis en løsning på med Terapeut Booking.

Hvis du bruger vores betalingsløsning, EasyPay, kan du vælge at beløbet for ydelsen bliver reserveret ved booking. På denne måde bliver der automatisk trukket penge, hvis klienten aflyser f.eks. indenfor 24 timer af aftalen, eller simpelthen bliver væk. Så slipper du for at skulle konfrontere klienten, og den gode dynamik opretholdes!

Online Booking gør det nemt at booke tid hos dig

Med online booking fra Terapeut Booking kan dine klienter nemt finde en tid, der passer dem, hos dig. Du kan selv tilpasse åbningstider, hvor langt ud i fremtiden klienter kan booke og meget mere, så du har fuld kontrol over dine tilgængelige tider. Så behøver du ikke bruge tid på at sidde med kalenderen fremme efter en session, men i stedet bare lade dine klienter finde en tid derhjemme i ro og mag.

quotation mark

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.

Anders Laun

Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)