Brugervenligt bookingsystem til negleteknikeren

Et online booking system fra Terapeut Booking hjælper dig med at holde styr på din dagligdag som negletekniker, så du kan koncentrere dig om at lave smukke negle på dine klienter. Det er nok få, som ville mene, at det administrative arbejde er den bedste del af at være negletekniker, og det kan være lidt af en hovedpine, at holde sig ovenpå regnskaber, kalenderaftaler, aflysninger osv. Heldigvis er dit nye online booking system klar til at automatisere processen for dig!

Online booking gør det nemt for dine kunder at booke tid

Som negletekniker er det super vigtigt, at dine klienter nemt kan få fat på dig, og det er nemt at bestille tid til lækre negle hos dig. Terapeut Booking er vidt anerkendt for sin brugervenlige platform, som både gør det let for dig at opstille en super stilren og professionel bookingside, men også for dine klienter at finde og booke ledige tider hos dig.

Med Online Booking fra Terapeut Booking kan du blandt andet:

  • Lave din helt egen bookingside med få klik – herunder tilføje et billede eller et logo, så du kan tilføje dit eget personlige mærke.
  • Lave ventelister til forskellige tider, så dine kunder aldrig skal gå forgæves – og du aldrig skal gå glip af en kunde, fordi en anden aflyser.
  • Reservere betalinger på forhånd, og modtage kortbetalinger med Terapeut Bookings egen online betalingsservice, EasyPay. Så får du altså også din betaling, hvis din kunde udebliver fra aftalen.
macbook
Vi tager det administrative, så du frit kan udfolde din kreativitet

Der er ikke noget som regnskab, til at kvæle kreativiteten på en ellers god dag. Derfor tilbyder Terapeut Booking et regnskabsmodul, som kan fungere som din lommerevisor. Fakturamenuen tilbyder overskuelige skabeloner til fakturaer og kreditnotaer, og du kan sende fakturaen til dine klienter direkte fra systemet – og hvis du bruger Terapeut Bookings egen online betaling, EasyPay, bliver fakturaerne endda generet automatisk!

 

Hold øje med tallene

Som en ekstra ting, er der forskellig statistik over din forretning, som genereres automatisk og er helt gratis. Så kan du altid have overblik over din omsætning, hvilke af dine ydelser, der sælger bedst, og andre nøgletal.

quotation mark

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.

HENRIK LAUGAARD JENSEN

Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)