Brugervenligt bookingsystem til negleteknikeren

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Et online booking system fra Terapeut Booking hjælper dig med at holde styr på din dagligdag som negletekniker, så du kan koncentrere dig om at lave smukke negle på dine klienter. Det er nok få, som ville mene, at det administrative arbejde er den bedste del af at være negletekniker, og det kan være lidt af en hovedpine, at holde sig ovenpå regnskaber, kalenderaftaler, aflysninger osv. Heldigvis er dit nye online booking system klar til at automatisere processen for dig!

Triangle

Online booking gør det nemt for dine kunder at booke tid

Som negletekniker er det super vigtigt, at dine klienter nemt kan få fat på dig, og det er nemt at bestille tid til lækre negle hos dig. Terapeut Booking er vidt anerkendt for sin brugervenlige platform, som både gør det let for dig at opstille en super stilren og professionel bookingside, men også for dine klienter at finde og booke ledige tider hos dig.

Med Online Booking fra Terapeut Booking kan du blandt andet:

  • Lave din helt egen bookingside med få klik – herunder tilføje et billede eller et logo, så du kan tilføje dit eget personlige mærke.
  • Lave ventelister til forskellige tider, så dine kunder aldrig skal gå forgæves – og du aldrig skal gå glip af en kunde, fordi en anden aflyser.
  • Reservere betalinger på forhånd, og modtage kortbetalinger med Terapeut Bookings egen online betalingsservice, EasyPay. Så får du altså også din betaling, hvis din kunde udebliver fra aftalen.
Triangle

Vi tager det administrative, så du frit kan udfolde din kreativitet

Der er ikke noget som regnskab, til at kvæle kreativiteten på en ellers god dag. Derfor tilbyder Terapeut Booking et regnskabsmodul, som kan fungere som din lommerevisor. Fakturamenuen tilbyder overskuelige skabeloner til fakturaer og kreditnotaer, og du kan sende fakturaen til dine klienter direkte fra systemet – og hvis du bruger Terapeut Bookings egen online betaling, EasyPay, bliver fakturaerne endda generet automatisk!

 

manicure
Triangle
Triangle

Terapeut Booking har reddet min terapeutiske praksis fra administrationens nådeløse mareridt. Med nem og intuitiv håndtering af online booking, fakturering og overblik over tidsbestillinger og journaler – føles det professionelt uden det store besvær. Jeg er ovenud tilfreds med Terapeut Booking og vil anbefale det til enhver.


KRESTEN KAY
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Hold øje med tallene

Som en ekstra ting, er der forskellig statistik over din forretning, som genereres automatisk og er helt gratis. Så kan du altid have overblik over din omsætning, hvilke af dine ydelser, der sælger bedst, og andre nøgletal.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close