Brugervenligt bookingsystem til negleteknikeren

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Et online booking system fra Terapeut Booking hjælper dig med at holde styr på din dagligdag som negletekniker, så du kan koncentrere dig om at lave smukke negle på dine klienter. Det er nok få, som ville mene, at det administrative arbejde er den bedste del af at være negletekniker, og det kan være lidt af en hovedpine, at holde sig ovenpå regnskaber, kalenderaftaler, aflysninger osv. Heldigvis er dit nye online booking system klar til at automatisere processen for dig! Vi har din ryg fra A til Å om det så er i din online booking, online betaling, rabatkoder og meget andet. Vores system er tilrettelagt sådan at du kan skræddersy din platform med alle de gratis apps og funktioner du gerne vil have. Det bedste ved det hele er, at du kan komme i gang med en gratis konto på kun to minutter.

Triangle
Online booking gør det nemt for dine kunder at booke tid

Online booking gør det nemt for dine kunder at booke tid

Som negletekniker er det super vigtigt, at dine klienter nemt kan få fat på dig, og det er nemt at bestille tid til lækre negle hos dig. Terapeut Booking er vidt anerkendt for sin brugervenlige platform, som både gør det let for dig at opstille en super stilren og professionel bookingside, men også for dine klienter at finde og booke ledige tider hos dig.

Med Online Booking fra Terapeut Booking kan du blandt andet:

  • Lave din helt egen bookingside med få klik – herunder tilføje et billede eller et logo, så du kan tilføje dit eget personlige mærke.
  • Lave ventelister til forskellige tider, så dine kunder aldrig skal gå forgæves – og du aldrig skal gå glip af en kunde, fordi en anden aflyser.
  • Reservere betalinger på forhånd, og modtage kortbetalinger med Terapeut Bookings egen online betalingsservice, EasyPay. Så får du altså også din betaling, hvis din kunde udebliver fra aftalen.
Triangle

Vi tager det administrative, så du frit kan udfolde din kreativitet

Der er ikke noget som regnskab, til at kvæle kreativiteten på en ellers god dag. Derfor tilbyder Terapeut Booking et regnskabsmodul, som kan fungere som din lommerevisor. Fakturamenuen tilbyder overskuelige skabeloner til fakturaer og kreditnotaer, og du kan sende fakturaen til dine klienter direkte fra systemet – og hvis du bruger Terapeut Bookings egen online betaling, EasyPay, bliver fakturaerne endda generet automatisk!

 

Neglekunst med stiletto negle af varierende farver
Triangle
Triangle

Jeg syntes Terapeutbooking er supergodt, fordi man billigt får et produkt der kan alt hvad man som behandler har brug for.Derudover får man altid en god service.


Portrætfoto af kvinde
SANNE BAUNGAARD
Hypnoterapeut og Akupunktør

Hold øje med tallene

Som en ekstra ting, er der forskellig statistik over din forretning, som genereres automatisk og er helt gratis. Så kan du altid have overblik over din omsætning, hvilke af dine ydelser, der sælger bedst, og andre nøgletal. Det er super smart at have et grafisk overblik over din forretning, så du kan følge tendenserne i din negleklinik. Se, hvad der virker, hvad du sælger og hvordan det går med dine salgskampagner, rabatkoder og meget mere. Du behøver ikke en ansat dataanalytiker, en koder til at skrive programmer der kan give dig dette overblik. Vi har ordnet det hele herfra, og sørger for at du bare kan læne dig tilbage og nyde et professionelt overblik over din forretning. Terapeut Booking er lavet præcis til dig, og vi har gjort det let som en leg at få et professionelt og smart klinikadministrations system.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close