Musikterapeutens sikre online booking og betalingssystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som musikterapeut skal du have tid og ro til at kunne udvikle og hjælpe dine klienter. Dine klienter skal naturligvis have den bedst mulige musikterapi du kan yde. Det er derfor vigtigt at du har ro i hovedet og kan holde et godt overblik. Det er nemmere når du ikke er tynget af andre stress faktorer såsom papirarbejde og administration af din klinik. Det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet – Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking, kan du styre al papirarbejdet med ganske få klik fra din computer. Vi sørger for at automatisere hvad automatiseres kan, og resten gør vi blot nemmere. Med alt fra sikre journaler, til online betaling, til nem fakturering af dine klienter og masser andet har vi din ryg fra A til Å i din klinik administration. Vi udvider altid vores app katalog så du har hvad du skal bruge på Terapeut Booking platformen.

Triangle
Overskueligt overblik for terapeuten

Overskueligt overblik for terapeuten

Med Terapeut Booking sørger vi for at du har et overskueligt overblik over din klinik. Det er nemlig vigtigt at du hurtigt kan finde rundt i alting fra dine klienter til ydelser til kalendere og åbningstider. Vi har designet hele platformen så den er så intuitiv som muligt, så du aldrig skal lede efter en funktion når du skal bruge den. Og det er ikke kun for dig, det er også for din klient. Vi har gjort at din online booking side ser god og overskuelig ud og fører klienten nemt igennem bookingen. Du får med Terapeut Booking blandt andet:

  • Fakturering – Vi sender en sikker mail ud til klienten der indeholder fakturaen vedhæftet som fil
  • Journal –  Naviger nemt rundt i klientens journal i forbindelse med rettelse og tilføjelser
  • Statistik – Få et statistisk overblik over din forretning med grafer og statistikker
  • En mere struktureret hverdag – du kan oprette flere kalendere, som kan navngives efter eget ønske for at holde tingene adskilt og i system
  • Integrer onlinebooking på egen hjemmeside via iframe
Triangle

Musikalsk fokus på klienten

Din klient er alfa og omega i din terapi, og det kræver en indsigt i de personlige omstændigheder at kunne forstå og hjælpe med at gøre klienten forståelig gennem musik. Med onlinebooking har du mere tid til disse vigtige arbejdsprocesser, fordi aftaler bookes og betales, uden at du nødvendigvis behøver at interagere med processen førhen. Vores online booking system er bygget til dig for at gøre din hverdag nemmere.

  • Nem tidsbestilling i din onlinekalender
  • Styr selv, hvornår og hvordan klienten skal betale via vores smarte betalingsløsning EasyPay
  • En helt gratis SMS-påmindelse kl. 12 dagen før en aftalt tid
  • Faktura på mail, vedhæftet som fil
Person der skriver på laptop tastatur
Triangle
Triangle

Terapeut Booking har reddet min terapeutiske praksis fra administrationens nådeløse mareridt. Med nem og intuitiv håndtering af online booking, fakturering og overblik over tidsbestillinger og journaler – føles det professionelt uden det store besvær. Jeg er ovenud tilfreds med Terapeut Booking og vil anbefale det til enhver.


Portrætfoto af kvinde
KRESTEN KAY
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

En god start på samarbejdet

Med onlinebooking kan klienten og dennes nærmeste selv vælge, om de ønsker at ringe dig op og bestille tid eller booke sig ind via din kalender i bookingsystemet. De overflødige administrative processer forenkles i begge tilfælde for både dig og klienten, og et øget antal af muligheder for bestilling øger din kliniks fleksibilitet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close