Mindfulness terapeutens online booking og journalsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som mindfulness terapeut er det vigtigt at du kan give dine klienter sindsro sådan at de kan behandle deres tanker nøje. Det kræver som terapeut, at du er velovervejet, og kan udvise et enormt overskud. Desværre kan det være svært når du i din administrative processer skal bøvle med manuelt papirarbejde. Det er her hvor at Terapeut Booking kommer ind i billedet. Vi har udviklet det perfekte online booking– og administrationssystem, som giver dig tid og overskud i hverdagen. Det intuitive design gør det nemt at holde orden på din virksomheds daglige drift, og gør det muligt for dig at fokusere din energi fuldstændig på dine klienter. Vi har designet vores system, sådan at du kan skræddersy det helt fra bunden af. Med GDPR sikre journaler, nemt kalenderoverblik, gratis SMS påmindelser og mere skal du aldrig stå til en aftale hvor der ingen klient kommer.

Triangle
Brugervenlig systematik giver ro i dit arbejde

Brugervenlig systematik giver ro i dit arbejde

I mindfulness er det vigtigt at være i nuet og slippe sine bekymringer – i Terapeut Booking kan du samle al din administration på ét sted, og vide at dine og dine klienters oplysninger er sikre hos os. Så kan du give slip på alle bekymringer omkring sikkerhed, bookinger, journalføring og meget mere. Det bedste ved det hele? Du kan komme i gang gratis og starte op på to minutter. Vores glade kundeservice sider altid klar til at hjælpe med spørgsmål og mere. Med Terapeut Booking får du blandt andet:

  • En fuldkommen sikker opbevaring af persondata. Vi opbevarer alt data krypteret på danske servere.
  • Lav så mange journalskabeloner du har lyst til og færdiggør nemt og hurtigt journalføringen
  • Nemt bogholderi med automatisk fakturering via EasyPay
  • Mulighed for integration til Billy, Dinero eller E-conomic
  • Mulighed for krypterede beskeder mellem dig og dine klienter med Sikre beskeder-appen 

 

 

Triangle

Hjælp dine klienter på vej - Online Booking gør det nemt at være klient hos dig

Med Online Booking og Klient Login kan du give dine klienter mulighed for nemt at danne sig et overblik over dine ydelser, og selv booke sig ind på en tilgængelig tid – slut med beskeder frem og tilbage for at finde en tid, der passer.

  • Tilpas selv åbningstider i din kalender – så holder Online Booking styr på dine tilgængelige tider
  • Klient Login gør det muligt selv at oprette sig i systemet og booke tid
  • Opret gentagne events til grupper og hold
  • Automatiske e-mails og SMS’er til bekræftelser af booking og påmindelser inden aftaler
  • Opret klippekort til dine klienter, så de kan komme igen og igen
Stablede sten foran solnedgangen
Triangle
Triangle

Jeg er super glad for Terapeut Booking. Jeg bruger systemet til både behandlinger og til holdundervisning, samt til fakturering. Det er nemt og brugervenligt og meget fleksibelt, da man kan indstille mange ting selv. Og så er det pænt! Det giver tryghed at vide kunderne automatisk får en SMS dagen før behandlingen. Mine kunder synes også det er smart og nemt at bruge.


Portrætfoto af kvinde
ULLA SCHMIDT ANDERSEN
Holistisk behandler
www.klinikforselvhelbredelse.dk/

Hav dig selv med når du kører din klinik

Med Terapeut Booking kan du digitalisere din administration af klinikken, uden at miste kontakt til dine klienter. Tilpas selv din Online Booking, dine automatiske beskeder og meget meget mere. Så sørger du for at de også bærer et præg af dig når dine klienter modtager dem. Det er den gyldne vej imellem automatisering og personalisering af din klinik. Med vores mange apps og funktioner kan du selv vælge fra kataloget hvilke gratis apps du vil have. Skræddersy din egen platform og få den lige som du vil have den. Vi udvikler altid videre på vores funktioner og udgiver nye apps alt efter hvad vores brugere har brug for. Kom i gang med at forme din Online Booking allerede i dag ved at klikke på knappen herunder.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close