Mikropigmentistens online booking- og journalsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Når andre menneskers udseende er i dine hænder, så er det vigtigt at din forretning også ser godt ud. Dine færdigheder indenfor pigmentering, hud og kosmetik kan stråle i dine behandlinger, og så kan vi stå for det administrative. Vi har lavet det perfekte system til dig som mikropigmentist. Terapeut Booking sørger for at du skal bruge et minimum af tid på at administrere din forretning, så du kan lægge al din energi i dit arbejde. Med online booking– og administrationssystem har du alt det, du skal bruge, for at få din forretning til at køre rundt. Alt fra GDPR hensyn, til fakturaer, til journaler har vi styr på og du kan vælge præcis hvad du vil have af funktioner med vores eget app katalog. Aktivér blot de apps som du vil have og så er du i gang. Kom i gang og mærk ændringen med det samme.

Triangle
Brugervenlig og professionelt udseende bookingside gør det nemt for dine kunder at booke tid hos dig

Brugervenlig og professionelt udseende bookingside gør det nemt for dine kunder at booke tid hos dig

Som mikropigmentist er synlighed og tilgængelighed en af de vigtigste dele af din forretning. Det skal være nemt for dine klienter at finde dig online, og endnu nemmere at booke en tid hos dig. Derudover er det vigtigt for dig, at din online bookingside ser professionel ud, og passer ind med resten af din forretning. Med online booking fra Terapeut Booking får du derfor:

  • Mulighed for at tilpasse din bookingside med billeder og beskrivelser for at give den et personligt præg.
  • Nem og overskuelig online bookingside som både du og dine klienter nemt kan finde rundt i.
  • Automatisk bookingbekræftelse der afsendes til dine klienter, når de booker tid.
  • Gratis SMS-påmindelser, klokken 12 før en aftale så dine kunder ikke glemmer deres aftaler hos dig.
Triangle

Terapeut Bookings eget faktureringsmodul holder styr på dit regnskab

For mange behandlere er regnskab, fakturering og andet bogholderi ikke den sjoveste del af en klinisk forretning. Men det er desværre nødvendigt for at få det hele til at køre rundt og for at sikre betalingen går igennem. Det burde dog ikke være det, som alt din tid går med, og derfor sørger Terapeut Bookings regnskabsmodul for at automatisere processen så meget som muligt. Ved at bruge EasyPay sammen med Online Booking kan hele bogholderiet faktisk køres automatisk. Din klient bestiller en tid, betaler, og modtager straks en faktura som også oprettes hos dig.

  • Nem oprettelse af fakturaer med skabeloner, som afsendes til dine kunder direkte i systemet.
  • Mulighed for automatisk fakturering ved onlinebetaling.
  • Nøgletal og statistik giver et grafisk overblik over din omsætning og andre forretningsaspekter.
Laptop på skrivebord med blomster og kaffekrus
Triangle
Triangle

Det helt perfekte Terapeut-booking system og med 100% oppetid. Det fungerer bare – det er en ren fornøjelse! Genialt – Lækkert – Tidsbesparende – Nemt – og ovenikøbet til en rimelig pris.


Portrætfoto af kvinde
TULLE OXEN HYLLESTED
Cert. Hypnose Psykoterapeut

Sørg for at du får din betaling - selv hvis kunden ikke dukker op til aftalen

Med Terapeut Bookings egen betalingsløsning, EasyPay, kan du vælge at betalinger for dine behandlinger skal reserveres på dine kunders kort, når de booker. På den måde sørger du for, at selv hvis kunden vælger ikke at dukke op til jeres aftale, så bliver betalingen stadig trukket. Så er det slut med at stå tomhændet tilbage, hvis en klient helt glemmer en aftale! Vi har sikret dit som behandler at dine klienter altid overholder dine handelsbetingelser, og du har muligheden for at indsætte en accept af dine handelsbetingelser i din online booking som skal accepteres ved booking. Det gør det nemt at opkræve for forfaldne fakturaer, fordi du har sort på hvidt, at klienten er gået med til dine betingelser.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close