Sørg for at dine kunder kan finde- og booke tid hos dig med onlinebooking til mikropigmentisten

Når andre menneskers udseende er i dine hænder, så er det vigtigt at din forretning også ser godt ud. Terapeut Booking sørger for at du skal bruge et minimum af tid på at administrere din forretning, så du kan lægge al din energi i dit arbejde. Med online booking- og administrationssystem har du alt det, du skal bruge, for at få din forretning til at køre rundt.

Brugervenlig og professionelt udseende bookingside gør det nemt for dine kunder at booke tid hos dig

Som mikropigmentist er synlighed og tilgængelighed en af de vigtigste dele af din forretning. Det skal være nemt for dine klienter at finde dig online, og endnu nemmere at booke en tid hos dig. Derudover er det vigtigt for dig, at din online bookingside ser professionel ud, og passer ind med resten af din forretning. Med online booking fra Terapeut Booking får du derfor:

  • Mulighed for at tilpasse din bookingside med billeder og beskrivelser for at give den et personligt præg.
  • Nem og overskuelig online bookingside.
  • Automatiske bekræftelsesemails til dine klienter, når de booker tid.
  • Gratis SMS-påmindelser, så dine kunder ikke glemmer deres aftaler hos dig.
macbook
Terapeut Bookings eget faktureringsmodul holder styr på dit regnskab

Regnskab har aldrig været den sjoveste del af en kreativ forretning, men det er desværre nødvendigt for at få det hele til at køre rundt. Det burde dog ikke være det, som alt din tid går med, og derfor sørger Terapeut Bookings regnskabsmodul for at automatisere processen så meget som muligt.

  • Nem oprettelse af fakturaer med skabeloner, som afsendes til dine kunder direkte i systemet.
  • Mulighed for automatisk fakturering ved onlinebetaling.
  • Nøgletal og statistik over din omsætning og yderligere forretning.
Sørg for at du får din betaling - selv hvis kunden ikke dukker op til aftalen

Med Terapeut Bookings egen betalingsløsning, EasyPay, kan du vælge at betalinger for dine behandlinger skal reserveres på dine kunders kort, når de booker. På den måde sørger du for, at selv hvis kunden vælger ikke at dukke op til jeres aftale, så bliver betalingen stadig trukket. Så er det slut med at stå tomhændet tilbage, hvis en klient helt glemmer en aftale!

quotation mark

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂

HENRIETTE S. NIELSEN

Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)