Hjælp dine klienter gennem fokus på samtalen og vejledningen, med et automatiseret bookingsystem

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som kostvejleder, er det vigtigt for dig at nå ind til din klient gennem jeres samtale. Med onlinebooking fra Terapeut Booking  bruger du mindre tid på papirarbejdet og det administrative arbejde, så du kan fokusere på at optimere oplevelsen for din klienter og hjælpe dem til at komme i mål.

Triangle

Vi hjælper dig med det administrative så du kan læne dig tilbage

For at give dig den bedste oplevelse, så har vi gjort hvad vi kunne, for at automatisere din hverdag, så du kan holde din fokus på dine klienter og derved læne dig tilbage når det kommer til al’ det administrative.

  • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Sikkerhed – Med optimerede sikkerhedsprocesser defineret ud fra danske standarder, kan du garantere kunden, at hverken CPR-numre eller oplysninger kommer ud i offentligt rum.
  • Nøgletal i fakturamenuen og separat statistik menu giver dig overblik over din omsætning.
  • Integrér onlinebooking direkte på din hjemmeside
  • Mulighed for at oprette online kursuser, som passer til dig og dine klienter.
Triangle

Et brugervenligt system til både dig og din klient

Terapeut Booking giver dig et nemt og overskueligt online booking system, som gør din hverdag nemmere – men samtidig giver det også en nem og brugervenlig oplevelse til dine klienter. De kan nemlig gå ind og selv vælge tider der passer dem bedst, betaling direkte gennem online booking systemet og i har begge derfor et godt udgangspunkt for en god samtale og vejledning.

Triangle
Triangle

Terapeut Booking har reddet min terapeutiske praksis fra administrationens nådeløse mareridt. Med nem og intuitiv håndtering af online booking, fakturering og overblik over tidsbestillinger og journaler – føles det professionelt uden det store besvær. Jeg er ovenud tilfreds med Terapeut Booking og vil anbefale det til enhver.


KRESTEN KAY
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Slip for papirarbejdet

Med et smart online booking system, skal du ikke tænke over det administrative, men kan i stedet holde din fokus på dine samtaler. Du slipper for at bruge unødvendig tid på papirarbejdet og kan sørger for at dine klienter kan tilgå alt gennem online booking systemet.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close