Kiropraktorens nye bedste ven, online booking og betaling

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som kiropraktor står du til daglig med et stort ansvar overfor dine klienter, når de kommer til dig med problemer. Du har et stort ansvar for at dine klienter modtager den bedst mulige behandling og får mindsket deres smerter. Vi har derfor udvikler det perfekte online booking system til dig, så du kan automatisere alle de manuelle opgaver det indebærer at være kiropraktor. Her hos Terapeut Booking kan du få det helt rigtige system skræddersyet til dit og dine klienters behov. Vi har din ryg fra A til Å. Om det så er online booking, online betaling, GDPR-sikker journalføring, fakturering, spørgeskemaer eller noget helt andet. Det bedste ved det hele er, at du kan komme i gang allerede i dag med en gratis konto. Vælg blot, hvilke apps du gerne vil have på din platform, og så er det kun disse apps der kommer frem. Så står du ikke med apps der fylder, og som du alligevel ikke bruger.

Triangle
Undgå at sende rykkere og ekstra betalingsgebyr

Undgå at sende rykkere og ekstra betalingsgebyr

Som selvstændig ved vi, at det er vigtigt at modtage betaling i tide. I Terapeut Booking kan du via vores online betalingsløsning EasyPay, lade os klare opkrævningen af betaling fra dine klienter. På denne måde undgår du at skulle sende rykkere til dine klienter. Udover dette kan du sætte systemet op til enten at reservere beløbet for en behandling efter aftalen eller opkræve betaling med det samme, når en klient booker en aftale. Du kan med EasyPay også opsætte ratebetalinger for en ydelse og lade dine klienter betale større beløb i små bidder.

Triangle

Værdifulde funktioner til både dig og dine klienter

Vi udvikler altid baseret på lige dét, som vores kunder har brug for. På denne måde er vi altid på forfronten med de funktioner som du har brug for. Vi gør det nemt at drive din forretning, fordi at vi har dig i fokus, og vi lytter. Du kan skræddersy dit system på Terapeut Booking, fordi vi har vores helt egen apps sektion. Vælg blot, hvilke apps og funktioner du godt kunne tænke dig, og så er de straks aktiverede i dit system. Langt de fleste af vores apps er gratis, og du kan komme i gang med dem lige nu ved at oprette en konto på Terapeut Booking. Vores rare kundeservice sidder naturligvis altid klar til, at hjælpe dig hvis du skal bruge hjælp.

  • Klient login med direkte adgang til ‘Sikre beskeder‘ via krypteret forbindelse.
  • Samtykke indhentning til behandling af klientdata.
  • Nem oprettelse af events, hold og andre arrangementer.
  • Automatisk SMS og e-mail bekræftelser og påmindelser.
Diagram af menneskelig rygrad
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Portrætfoto af kvinde
Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Med klienten i fokus

Hos Terapeut Booking har vi lagt mange kræfter i at udvikle et simpelt system, som letter de administrative processer i din praksis, sådan så du kan optimere undersøgelsen og behandlingen af dine klienter. Vores online booking er designet så det er nemt for dig, og for dine klienter. Det er super intuitivt for dine klienter at bestille en tid, så de ikke skal sidde og lure, hvordan de gør. Vi har designet hele vores platform med klienten og behandleren i fokus, så vi skjuler alt det administrative og kodningen, så du bare kan læne dig tilbage med et flot og simpelt system. Prøv det gratis, og se hvorfor at tusinder af klinikker er tilfredse med vores produkt.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close