Online bookingsystemet til kiropraktoren

Er du kiropraktor, og leder du efter det helt rigtige system til at håndtere din forretning? Så har vi her hos Terapeut Booking udviklet det helt rigtige system skræddersyet til både dit og dine klienters behov. Med vores online booking system får du blandt andet:

Undgå at sende rykkere og ekstra betalingsgebyr

Som selvstændig ved vi, at det er vigtigt at modtage betaling i tide. I Terapeut Booking kan du via vores online betalingssystem kaldet EasyPay, lade os klare opkrævningen af betaling fra dine klienter, og på den måde undgå at skulle sende rykkere til dine klienter. Udover at du kan sætte systemet op til enten at reservere beløbet for en behandling eller opkræve betaling med det samme, når en klient booker en aftale, kan du også via EasyPay opsætte ratebetalinger for en ydelse og lade dine klienter betale over flere omgange.

macbook
Værdifulde funktioner til både dig og dine klienter
  • Klient login med direkte adgang til ‘Sikre beskeder‘ via krypteret forbindelse.
  • Samtykke indhentning til behandling af klientdata.
  • Nem oprettelse af events, hold og andre arrangementer.
  • Automatisk SMS og e-mail bekræftelser og påmindelser.
Med klienten i fokus

Hos Terapeut Booking har vi lagt mange kræfter i at udvikle et simpelt system, som letter de administrative processer i din praksis, sådan så du kan optimere undersøgelsen og behandlingen af dine klienter.

quotation mark

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂

HENRIETTE S. NIELSEN

Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)