Jordemoderens nemme online administrative system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som jordemoder har du et stort ansvar over for dine klienter. Du har et vigtigt arbejde for at føre nyt liv ind i verden og undgå komplikationer. Det kræver at du holder et overblik over din hverdag, og det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet. Vi har designet et klinik administrationssystem som tager hånd om alle dine administrative processer du normalt sidder med. Vi giver dig overskud så du kan give den bedst mulige hjælp til dine klienter. Kort sagt, så har vi din ryg fra A til Å for alt hvad der omhandler administration af din forretning. Vores online system giver dig mulighed for at automatisere alt fra online booking, til online betaling, fakturering, journalisering og meget mere. Med vores system kan du samle alle dine administrative opgaver et sted. På den måde kan du koncentrere dig om at yde den bedste behandling til dine klienter. 

Triangle
Brugervenligt system for både dig og dine klienter

Brugervenligt system for både dig og dine klienter

Forenkel den administrative process af dine behandling. Uanset om det drejer sig om betaling, tidsbestilling eller indberetning til Sygeforsikring “danmark”, får du gennem vores system tid og rum til at koncentrere dig om det, som er vigtigt for dig og din klinik.

Med Terapeut Booking fremstår din klinik professionel og overskuelig for klienten når tider skal bookes. Med onlinebooking finder klienten selv en tid, booker den og bliver guidet gennem sikker betaling.

  • Bestil tid og betal online gennem din kalender.
  • Betaling gennem EasyPay – automatisk fakturering efter din ønskede betalingsstruktur.
  • Få en gratis automatisk SMS-påmindelse kl. 12 dagen før den aftalte tid.
  • Faktura sendes på mail som vedhæftet fil.
Triangle

Relevante funktioner til jordemoderen

Vi udvikler løbende nye funktioner baseret på, hvad vores brugere har brug for. På denne måde sikrer vi, at vi altid udvikler relevante funktioner for vores kunder. Er der noget du mangler? Så spørg endelig om vi kan sørge for det. Terapeut Booking er nemlig lavet til brugerne,

  • Online Booking integreret på din hjemmeside.
  • Krypteret og sikker kommunikation med klienterne.
  • Sikker opbevaring af klientdata inklusiv journaler.
  • En masse integrationer med andre systemer.
Vejning af helt nyfødt barn
Triangle
Triangle

Terapeut Booking har gjort den administrative del af mit arbejde så meget lettere. Systemet er utrolig brugervenligt og integrationen mellem kalenderbooking, fakturasystem, journaler m.m. fungerer upåklageligt. Systemet giver mig også mulighed for at sende SMS påmindelser til mine klienter, automatisk opsætning til nyhedsbrev og meget mere. Terapeutbooking har alt det, man har brug for som professionel behandler.


Portrætfoto af smilende kvinde
Mette Rosenvel
Psykoterapeut MPF
www.pressense.dk

Til gavn for både dig og dine klienter

Med en gratis konto på Terapeut Booking gør du dig selv en tjeneste og aflaster den travle hverdag. Det gavner dine klienter, men også dig. Ved at lade dine klienter booke sine tider online og ordne betalingen før giver det mulighed for at være i øjeblikket til behandlingen. Ved at digitalisere din forretning kan du forbedre din klinik og få mere tid i din hverdag. Papirarbejdet er ofte ikke det mest interessante at lave, og derfor er automatisering af disse processer vejen frem for den moderne klinik. Vi har taget hånd om alt der hedder GDPR, så du ikke skal tænke på det. Alting der sker på platformen krypteres fra skærm til skærm, så du kan slappe af velvidende at alt den persondata du sidder med er i gode hænder. Det bedste ved hele Terapeut Booking er, at du kan komme i gang med en gratis konto, og det tager kun to minutter at oprette sig. Du behøver naturligvis ikke at tilknytte et betalingskort.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close