Online booking system til jordemoderen

Terapeut Booking er et online bookingsystem, der giver dig mulighed for at sætte din hverdag som jordemoder i system. Med vores system kan du smale alle dine administrative opgaver et sted. På den måde kan du koncentrere dig om at yde den bedste behandling til dine klienter. 

Brugervenligt system for både dig og dine klienter

Forenkel den administrative process af dine behandling. Uanset om det drejer sig om betaling, tidsbestilling eller indberetning til Sygeforsikring “danmark”, får du gennem vores system tid og rum til at koncentrere dig om det, som er vigtigt for dig og din klinik.

Med Terapeut Booking fremstår din klinik professionel og overskuelig for klienten når tider skal bookes. Med onlinebooking finder klienten selv en tid, booker den og bliver guidet gennem sikker betaling.

  • Bestil tid og betal online gennem din kalender.
  • Betaling gennem EasyPay – automatisk fakturering efter din ønskede betalingsstruktur.
  • Få en automatisk SMS-påmindelse kl. 12 dagen før den aftalte tid.
  • Faktura sendes på mail som vedhæftet fil.
macbook
Relevante funktioner til jordemoderen
  • Online Booking integreret på din hjemmeside.
  • Krypteret og sikker kommunikation med klienterne.
  • Sikker opbevaring af klientdata inklusiv journaler.
  • En masse integrationer med andre systemer.
Til gavn for både dig og dine klienter

Med Terapeut Booking gør du dig selv en tjeneste og aflaster dig i den travle hverdag. Digitaliserer din forretning på en nem, overskuelig og sikker måde. Drop alt papirarbejdet og brug tiden på dine klienter. 

quotation mark

Terapeutbooking er genialt og jeg anbefaler det til alle mine kursister, som jeg hjælper med at bygge deres rådgiver forretning op. Om du er psykolog, psykoterapeut, healer eller rådgiver. Alle der sælger timer med viden og rådgivning kan spare timevis af administration hver måned ved at bruge terapeutbooking. Det er klart det bedste system på markedet, nemt, overskueligt og hurtigt at komme i gang med. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Maj Wismann

Forretningsudvikler og mentor
http://onlinebiz.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)