Hjælpelærerens online booking og betalingssystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som hjælpelærer betyder det alt at kunne hjælpe dine elever med at opnå det bedst mulige resultat. Dog er der altid meget administrativt arbejde bag. Det kan eksempelvis være at fakturere klienter, skrive journaler omkring hvor langt eleven er i sin læringsproces eller noget helt fjerde. Heldigvis så har vi udviklet den perfekte løsning til dig. Terapeut Booking er den skræddersyede platform til dig, hvad end du er mentor, hjælpelærer, foredragsholder eller noget helt fjerde. Du vælger helt selv, hvilke gratis apps og funktioner du gerne vil have på din platform. Så undgår du at have fyrretyve funktioner du aldrig bruger, og får et super overskueligt online booking system. Derfor kan du med Terapeut booking sætte din fokus på din elev, imens vi sørger for at det administrative bliver automatiseret, så både du og dine elever kan få den bedste oplevelse.

Triangle
Automatiser din hverdag

Automatiser din hverdag

Automatiser din hverdag med et online booking system der hjælper dig gennem din hverdag. Vi har sørget fra A til Å. Alt hvad du kunne tænke dig af muligheder for din online platform. Lige fra bookingen, til betalingen, til afsendelse af fakturaen, til journalskrivning af dagens lektion har vi perfekt udviklede funktioner til.

  • Mulighed for fakturering direkte gennem systemet
  • Med videomøder, kan du holde dine bookinger online, hvis du og dine elever ikke har mulighed for at mødes i virkeligheden.
  • Rapportfunktionen hjælper dig med at holde øje med dine nøgletal, så du altid har styr på din forretning
  • Online booking – så dine elever kan gå direkte ind og vælge de tider der passer dem bedst.
Triangle

Et online system tilpasset dig og dine elever

Vi har sørget for at systemet skal passe både til dig, men sandelig også til dine elever. Derfor er det super nemt for dine elever at booke tid, og kan gøres med blot et par klik online. De får så en bekræftelse på mail eller SMS, med personligt indhold fra dig.

  • Mulighed for direkte betaling når dine elever booker en tid ind hos dig gennem EasyPay
  • Med klippekort kan du sælge dine elever klippekort efter eget valg med mulighed for at kunne komme igen.
  • Sms-påmindelser der sendes ud til dine elever dagen før en aftale – så i sikrer jer aldrig at misse en aftale.
  • Opret hold hvis du skal samle flere elever på en gang til hjælpeundervisning
Lærer der tager noter til opgaver
Triangle
Triangle

Endnu engang har I overgået jer selv i fortræffelighed. Jeg er VILD med det nye online booking. Det er nemt, overskueligt og super flot. Tak tak tak af hjertet.


Portrætfoto af kvinde
CHRISTINA COPTY
Psykoterapeut
www.christinacopty.dk

Mere struktur og mere overskud

Med et smart online booking system, skal du ikke tænke over det administrative, men kan i stedet holde din fokus på dine tider. Dine elever finder selv deres foretrukne tider, og kan booke dem online helt selv. Derfor så giver online booking dig som hjælpelærer mulighed for at overlade arbejdet til dine klienter, så du sparer tid i din hverdag og kan fokusere på de dele af dit arbejde som ikke er administrativt papirarbejde. Vi har gjort det så brugervenligt og intuitivt som muligt, så du ikke sidder og leder efter en funktion når du skal bruge den. Du kan nemt og hurtigt komme i gang med en gratis konto på platformen. Se dig om, og så håber vi at du er enig i, at vi kan gøre din arbejdsdag markant nemmere. Med mere tid i dagligdagen åbnes muligheder op for, at du kan dygtiggøre dig i dine fag og undervisningsmetoder i stedet for papirarbejde. Det gør dig alt i alt til en bedre lærer. Med Terapeut Booking skal du egentlig bare fokusere på selve undervisningen - det, du er bedst til.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close