Den perfekte onlinebooking til den fysiurgiske terapeut

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som fysiurgisk terapeut skal du have plads og tid til at udfolde dig, fordi dine evner inden for faget, er det, dine klienter efterspørger. Derfor er det træls at sidde med papirarbejde efter hver behandling. Vi har derfor udviklet det perfekte online booking system til dig som praktiserende fysiurgisk terapeut. Med Terapeut Booking forenkler du dine administrative processer og gør det nemmere at holde styr på dine vigtige dokumenter, så du kan fokusere på det vigtige i dit arbejde; at gøre dine klienter tilfredse. Vi tilbyder en central platform hvorfra du kan styre din platform. Om du så har brug for en simpel online booking, sikker online betaling af dine aftaler med automatisk fakturering, eller GDPR sikre patientjournaler, så har vi din ryg. Gør som tusinder andre klinikker, og se hvordan du kan forbedre din klinik med et administrations system fra Terapeut Booking.

Triangle
Systemets onlinebooking samler alt ét sted

Systemets onlinebooking samler alt ét sted

Bestilling, betaling og arkivering af journaler, kan være et stort arbejde, og du kan derfor effektivisere din klinik med et bookingsystem, der sørger for, at alt administrativt arbejde samles, så din arbejdsdag bliver mere overskuelig.

 • Send regninger til klienten via mail
 • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
 • Automatisk udsendelse af SMS-påmindelse til dine klienter, dagen før deres aftale
 • Før statistik over din forretning
 • Gør bookingsystemet en del af din egen hjemmeside via iframe
 • Få flere kalendere, der giver mulighed for at sætte hverdagen i system
 • Betalingsmodulet EasyPay – vælg selv dit foretrukne betalingsformat
Triangle

Gør det nemmere for klienten

Dine klienters oplevelse af dig og din klinik kan være altafgørende for din succes, og med et online bookingsystem kan klienten på enkel vis selv bestille tid, betale online og sågar blive påmindet dagen før. Simplificerede bestillings- og betalingsprocesser er noget, der i mange tilfælde appellerer til potentielle klienter. Derfor kan du opleve mere aktivitet i din klinik, da det ganske enkelt er nemmere at bestille tid hos dig. Alt i processen er taget hånd om:

 • Klienten får en gratis SMS-påmindelse klokken 12 dagen før jeres aftale
 • Klienten har selv mulighed for at bestille en ledig og passende tid i online bookingen
 • Du får kun klienter, når det passer ind i din kalender med skræddersyede åbningstider dine klienter kan booke
 • Klienten modtager fakturaen på mail kort tid efter betaling – helt automatisk
 • De kan se deres tider, bestille nye og finde fakturaer hvis du aktiverer klient login i din online booking
fysiologisk nakkemassage
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Portrætfoto af kvinde
Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Oplev en nemmere hverdag med et online bookingsystem

Med mundtlige aftaler kan man nemt risikere, at noget overhøres eller opfattes forkert. Det skaber i mange tilfælde misforståelser som kan føre til dobbelt bookinger, sene aflysninger og udestående fakturaer som ikke bliver betalt. Med onlinebooking har du aftalen accepteret sort på hvidt, hvilket nemt og hurtigt løser alle disse problemer. Når dine klienter accepterer dine betingelser i bookingen går de derfor også med til eventuel betaling ved sen tilmelding og hvad end du må have af andre termer i din praksis. Det skaber kort og enkelt mere tid for både din klient og dig. Tiden kan du naturligvis bruge på vigtigere ting i din dagligdag, nemlig dine klienters behandlingsforløb.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close