Fotografens profesionelle online booking giver flere kunder

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som fotograf er det vigtigt at bringe alle dine kunders bedste træk frem, og sørge for, at de ser godt ud, på dine billeder og videoer. Den professionalisme, du har med i dit arbejde med dine kunder, skal selvfølgelig også reflekteres i din virksomhed. Såsom når dine kunder skal booke tid hos dig har Terapeut Booking heldigvis din ryg! Vi tilbyder en komplet platform til dig, som tager hånd om alt det administrative arbejde så du kan fokusere på hovedparten af dit arbejde. Om det så er online booking af sessioner, online betaling og fakturering eller sikre journaler med dine klienters fotos, så kan vi klare det. Med Terapeut Booking kan du lægge mere tid i din redigering af fotosne så dine klienter får det bedst mulige produkt fra dig. Derfor er det vigtigt at du ikke bruger al din tid på manuelt papirarbejde for administrationen af din forretning.

Triangle
Vi har styr på det administrative, så du kan læne dig tilbage

Vi har styr på det administrative, så du kan læne dig tilbage

Som fotograf, så kan der være mange ting at skulle holde styr på og derfor er det også vigtigt at du giver et godt indtryk, men du driver samtidig også en forretning, og det er ikke altid lige nemt med tal og bogføring, når man hellere vil bruge tiden på at udfolde kreativt med sine kunder. Derfor giver Terapeut Booking dig redskaber til at automatisere det meste af din bogføring og administration, så der er langt mindre, du skal tænke på.

  • Direkte overblik over dine aftaler med dine kunder direkte i din kalender
  • Integreret faktureringsmodul, der kan håndtere alle dine basale regnskabsbehov.
  • Statistik og nøgletal over omsætning, så du kan holde styr på din indkomst.
Triangle

Tilpas din online booking, så den passer til dig og dine kunder

Det skal være nemt og brugervenligt for dig og dine klienter at finde tidspunkter der passer jer begge, Samtidig er en stor del af din forretning afhængig af dit personlige udtryk, og det skal dit bookingsystem selvfølgelig kunne efterleve.

Med Terapeut Booking får du:

  • Din helt egen online booking side, som er nem at sætte op og finde rundt i.
  • Mulighed for at tilpasse din online booking side med billeder og beskrivelser.
  • Mulighed for onlinebetaling, så dine kunder nemt kan betale for dit arbejde.
Person der tager fotos foran solnedgangen
Triangle
Triangle

Endnu engang har I overgået jer selv i fortræffelighed. Jeg er VILD med det nye online booking. Det er nemt, overskueligt og super flot. Tak tak tak af hjertet.


Portrætfoto af kvinde
CHRISTINA COPTY
Psykoterapeut
www.christinacopty.dk

Med gratis SMS-påmindelser glemmer dine kunder aldrig deres aftaler hos dig

Som en del af dit booking system får du ligeså mange gratis SMS-påmindelser, som du kan bruge. Påmindelserne bliver automatisk sendt ud klokken 12 på dagen inden en aftale, og hjælper dig med at sørge for, at dine klienter aldrig glemmer, at de har en aftale hos dig næste dag. Du kan helt selv personliggøre den SMS som afsendes til dine klienter, så de får et præg af dig med. Du har også muligheden for at sende mange andre SMS’er med vores integrerede SMS og e-mail system. Herunder kan du sende gruppebeskeder med enten e-mail eller SMS, samt bekræftelser af aftaler og besked ved aflysning af en aftale. Vi har gjort det nemt for dig at informere dine klienter ved ændringer, så du nemt og hurtigt kan komme videre i din travle hverdag.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close