Fitnessinstruktørens nemme bookingsystem giver overskud

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som fitnessinstruktør hjælper du andre mennesker med at komme i form, og dit arbejde tillader dig hele tiden at være i bevægelse. Men det kan være lidt svært, hvis du er tynget af administrative opgaver i forhold til driften af din forretning. Det er her Terapeut Booking kommer ind i billedet. Ligesom dig er Terapeut Booking hele tiden i bevægelse, og udvikler sig løbende for at sørge for, at din forretning er i de bedste hænder. Vi sørger for din administration, så kan du sørge for dine klienter. Med Terapeut Bookings administrations system så er du i gode hænder, og vi har din ryg fra start til slut. Vores mange funktioner og apps tillader dig at skræddersy præcis den booking platform du vil have. Om det så er med online tidsbestilling, holdtræninger/events, online betaling eller faktureringsfunktioner. Se hvad vi kan tilbyde dig og prøv det gratis!

Triangle
Dine kunder kan booke enkelttimer eller hold hos dig på 2 sekunder med online booking

Dine kunder kan booke enkelttimer eller hold hos dig på 2 sekunder med online booking

Du har mange opgaver som fitnessinstruktør, og derfor er det vigtigt, at du ikke skal stå med en papirkalender og koordinere hold eller enkelttimer med dine klienter. Derudover er det vigtigt for dig at fremstå professionel, og være synlig på internettet, så dine klienter kan finde dig. Det hele hjælper Terapeut Bookings online booking med!

  • Nem og overskuelig bookingside til både enkelttimer og hold.
  • Professionelt udseende bookingside, så du præsenterer dig selv så godt som muligt.
  • Simpelt booking link som du kan bruge på din Instagram- eller Facebook side
  • Stor fleksibilitet i bookingen – Du vælger selv hvornår dine klienter kan booke dig
Triangle

Vi holder styr på alle tallene - ingen rod med hverken omsætning eller fakturering

Det er fedt at hjælpe sine kunder med at blive mere aktive, og du er meget i bevægelse i dit arbejde. Men på den anden side af forretningen står en lidt mindre sjov opgave med regnskab og bogføring, og det kan godt være svært at skulle sætte sig ned og forholde sig til det, midt i en travlt hverdag. Derfor automatiserer Terapeut Booking processen, så du kun skal være minimalt involveret i det:

  • Faktureringsmodul laver skabeloner til dine fakturaer, så du nemt kan udfylde dem og sende dem afsted direkte fra systemet.
  • Mulighed for helt automatisk fakturering, hvis du vælger onlinebetaling med EasyPay.
  • Nøgletal i fakturamenuen og separat statistik menu giver dig overblik over din omsætning.
Vægtstand med vægtskiver på gummigulv
Triangle
Triangle

Er så glad for min ‘lille online sekretær’ hos Terapeut Booking. Den er så let og lækker i brug – både for klient og terapeut og til sessioner og events. Det giver mig tid til at gøre det, jeg er bedst til. Og så leverer Bo og Emil en service, der er helt unik og fantastisk.


Portrætfoto af kvinde
ANNE VAN DER PLOEG
Formidler, Coach og Terapeut

Saml al din information om dine klienter på ét sted

Hvis du har klienter i forløb hos dig kan det være, at du skal notere informationer om deres fremskridt, træningsplaner og andet fra gang til gang. Det kan du nemt gøre med vores journal funktion, som lader dig gemme skabeloner, så du nemt kan udfylde dem efter en aftale. Med disse funktioner kan du nemt og hurtigt oprette journalnotater til hver træning, og sikre at dine klienter når deres træningsmål. Dertil kan du tilgå alle informationer, du har om dine klienter i menuen - så er det hele samlet på et sted. Vi har taget hånd om alle GDPR krav omkring din dataopbevaring så du ikke skal tænke på det. Du kan enten bruge computer, smartphone eller tablet til at tilgå platformen, og du kan nemt navigere til dine klienter og aftaler m.m.. Vi har optimeret platformen så den er så brugervenlig den kan være.Vores journalsystem er derfor skræddersyet til præcis dig som fitnessinstruktør.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close