Sikkert bookingsystem til familieterapeuten

Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking kan du holde fokus på at forbedre dine klienters hverdag, imens vi tager os af administrationen i din. Dit nye bookingsystem har et utal af funktioner, som automatiserer dine administrative opgaver, og får hverdagen til at køre gnidningsfrit. Du kan trygt læne dig tilbage og bruge dine kompetencer på at udrede familiekonflikter – så sørger vi for, at din forretning er fuldstændig konfliktløs.

Terapeut Booking er din garanti for dine klienters privatliv

Som familieterapeut bliver du lukket ind i en af de mest intime dele af dine klienters liv – nemlig familielivet, og de interne konflikter der kan opstå her. Familiedynamikken er noget, som er meget privat for mange mennesker, og derfor skal du også kunne garantere fuldstændig fortrolighed, og sikkerhed af dine klienters private informationer – og det kan godt være lidt uoverskueligt, hvordan man nu lige præcis skal kunne vide sig helt sikker på, at alting er fuldstændig sikkert opbevaret.

Heldigvis behøver du ikke tænke mere over det, når du bruger Terapeut Booking! Vi sørger for at du lever fuldstændig op til GDPR-krav om sikker persondataopbevaring, med en række funktioner såsom:

  • Krypteret opbevaring af klientdata og journaler
  • Krypteret korrespondance med dine klienter med Sikre Beskeder
  • Automatisk sletning af klientdata efter et givent antal år med Oprydning
  • Et ekstra lag af sikkerhed på din konto med To-Faktor login
macbook
Online Booking gør det nemt at finde en tid, der passer alle

Det er især vigtigt, når det er familier du har i terapi, at skabe et godt overblik over dine ledige tider. Når der er flere mennesker, som skal koordinere en tid, der passer til alles skema, så er en online bookingside ideel. Ikke noget med at sidde fire mennesker med kalenderen fremme, og alligevel ikke kunne overskue, hvornår det passer ind. Med online booking fra Terapeut Booking kan dine klienter finde en tid hos dig i ro og mag.

Med online booking får du blandt andet:

  • Nem og overskuelig booking af tider
  • Automatiske bekræftelsesmails når dine klienter booker tid
  • Mulighed for Ventelister til dine tider, så dine klienter aldrig skal gå tomhændede fra din bookingside
  • Automatisk indhentning af Samtykke ved booking
Mind dine klienter om deres tider med gratis SMS-påmindelser

Som terapeut ved du at hverdagen for dine klienter kan være travl og kaotisk, og derfor er det ikke en overraskelse at overblikket nogengange kan glippe. Derfor sørger Terapeut Booking for at sende en SMS ud til dine klienter dagen inden deres tid, som en påmindelse om deres tid, så de ikke glemmer den.

quotation mark

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))

Janne Andersen

Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)