Sikkert bookingsystem til familieterapeuten

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking kan du holde fokus på at forbedre dine klienters hverdag, imens vi tager os af administrationen i din. Dit nye bookingsystem har et utal af funktioner, som automatiserer dine administrative opgaver, og får hverdagen til at køre gnidningsfrit. Du kan trygt læne dig tilbage og bruge dine kompetencer på at udrede familiekonflikter – så sørger vi for, at din forretning er fuldstændig konfliktløs.

Triangle

Terapeut Booking er din garanti for dine klienters privatliv

Som familieterapeut bliver du lukket ind i en af de mest intime dele af dine klienters liv – nemlig familielivet, og de interne konflikter der kan opstå her. Familiedynamikken er noget, som er meget privat for mange mennesker, og derfor skal du også kunne garantere fuldstændig fortrolighed, og sikkerhed af dine klienters private informationer – og det kan godt være lidt uoverskueligt, hvordan man nu lige præcis skal kunne vide sig helt sikker på, at alting er fuldstændig sikkert opbevaret.

Heldigvis behøver du ikke tænke mere over det, når du bruger Terapeut Booking! Vi sørger for at du lever fuldstændig op til GDPR-krav om sikker persondataopbevaring, med en række funktioner såsom:

  • Krypteret opbevaring af klientdata og journaler
  • Krypteret korrespondance med dine klienter med Sikre Beskeder
  • Automatisk sletning af klientdata efter et givent antal år med Oprydning
  • Et ekstra lag af sikkerhed på din konto med To-Faktor login
Triangle

Online Booking gør det nemt at finde en tid, der passer alle

Det er især vigtigt, når det er familier du har i terapi, at skabe et godt overblik over dine ledige tider. Når der er flere mennesker, som skal koordinere en tid, der passer til alles skema, så er en online bookingside ideel. Ikke noget med at sidde fire mennesker med kalenderen fremme, og alligevel ikke kunne overskue, hvornår det passer ind. Med online booking fra Terapeut Booking kan dine klienter finde en tid hos dig i ro og mag.

Med online booking får du blandt andet:

  • Nem og overskuelig booking af tider
  • Automatiske bekræftelsesmails når dine klienter booker tid
  • Mulighed for Ventelister til dine tider, så dine klienter aldrig skal gå tomhændede fra din bookingside
  • Automatisk indhentning af Samtykke ved booking
laptop
Triangle
Triangle

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.


HENRIK LAUGAARD JENSEN
Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Mind dine klienter om deres tider med gratis SMS-påmindelser

Som terapeut ved du at hverdagen for dine klienter kan være travl og kaotisk, og derfor er det ikke en overraskelse at overblikket nogengange kan glippe. Derfor sørger Terapeut Booking for at sende en SMS ud til dine klienter dagen inden deres tid, som en påmindelse om deres tid, så de ikke glemmer den.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close