Sikkert bookingsystem til familieterapeuten

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking kan du holde fokus på at forbedre dine klienters hverdag, imens vi tager os af administrationen i din. Dit nye bookingsystem har et utal af funktioner, som automatiserer dine administrative opgaver, og får hverdagen til at køre gnidningsfrit. Vi har din ryg fra A til Å i din klinik administration. Dine klienter kan nemt og hurtigt booke tid i din kalender online. Herefter har du muligheden for at opsætte online betaling som er krypteret fra skærm til skærm. Din fakturering automatiseres også, og klienten modtager den sikkert på pdf eller på et sikkert link. Terapeut Booking er derfor dit nye online klinik system, som du kan stole på i din klinik. Du kan trygt læne dig tilbage og bruge dine kompetencer på at udrede familiekonflikter – så sørger vi for, at din forretning er fuldstændig konfliktløs. En konto på Terapeut Booking er gratis.

Triangle
Terapeut Booking er din garanti for dine klienters privatliv

Terapeut Booking er din garanti for dine klienters privatliv

Som familieterapeut bliver du lukket ind i en af de mest intime dele af dine klienters liv – nemlig familielivet, og de interne konflikter der kan opstå her. Familiedynamikken er noget, som er meget privat for mange mennesker, og derfor skal du også kunne garantere fuldstændig fortrolighed, og sikkerhed af dine klienters private informationer – og det kan godt være lidt uoverskueligt, hvordan man nu lige præcis skal kunne vide sig helt sikker på, at alting er fuldstændig sikkert opbevaret.

Heldigvis behøver du ikke tænke mere over det, når du bruger Terapeut Booking! Vi sørger for at du lever fuldstændig op til GDPR-krav om sikker persondataopbevaring, med en række funktioner såsom:

  • Krypteret opbevaring af klientdata og journaler
  • Krypteret korrespondance med dine klienter med Sikre Beskeder
  • Automatisk sletning af klientdata efter et givent antal år med Oprydning
  • Et ekstra lag af sikkerhed på din konto med To-Faktor login
Triangle

Online Booking gør det nemt at finde en tid, der passer alle

Det er især vigtigt, når det er familier du har i terapi, at skabe et godt overblik over dine ledige tider. Når der er flere mennesker, som skal koordinere en tid, der passer til alles skema, så er en online bookingside ideel. Ikke noget med at sidde fire mennesker med kalenderen fremme, og alligevel ikke kunne overskue, hvornår det passer ind. Med online booking fra Terapeut Booking kan dine klienter finde en tid hos dig i ro og mag.

Med online booking får du blandt andet:

  • Nem og overskuelig booking af tider
  • Automatiske bekræftelsesmails når dine klienter booker tid
  • Mulighed for Ventelister til dine tider, så dine klienter aldrig skal gå tomhændede fra din bookingside
  • Automatisk indhentning af Samtykke ved booking
En person der skriver på laptop
Triangle
Triangle

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂


Portrætfoto af kvinde
HENRIETTE S. NIELSEN
Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Mind dine klienter om deres tider med gratis SMS-påmindelser

Som terapeut ved du at hverdagen for dine klienter kan være travl og kaotisk, og derfor er det ikke en overraskelse at overblikket nogle gange kan glippe. Det kender vi alt til, og derfor hjælper vi dig med dit overblik i klinikken. Du kan selv vælge, hvordan du vil opstille dit automatiske e-mail og SMS system, og hvilke beskeder der skal afsendes samt indholdet. For at give dig det bedst mulige overblik har vi gjort det nemt at automatisere så mange arbejdsprocesser som muligt i din klinik. Derfor sørger Terapeut Booking for at sende en SMS ud til dine klienter dagen inden deres tid, som en påmindelse om deres tid, så de ikke glemmer den. På denne måde slipper du for at have ‘No-show’ aftaler, og du kan give dine klienter et godt overblik før jeres aftale.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close