Danseinstruktørens booking system med nem betaling

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som danseinstruktør er det vigtigt at have bedst muligt styr på dine holdtræninger og events. Med Terapeut Booking, har du mulighed for at tilbyde dine klienter events som både forløb og enkeltstående events. På denne måde giver du dine klienter muligheden for at finde den tid og dag der passer dem bedst. Vi har bygget det perfekte system til dig som danselærer eller danseinstruktør, som gør det nemt for både dine klienter og dig. Du kan opsætte din online booking præcis som du syntes, og så kan dine klienter booke sig ind nemt og hurtigt. Du kan også opkræve din betaling online og så får klienten en automatisk faktura tilsendt. Fra A til Å har vi din ryg, og du kan skræddersy dit system præcis som du ønsker med vores store udvalg af apps og funktioner. Kom i gang allerede i dag med en gratis konto.

Triangle
Et online booking system tilpasset dig og dine klienter

Et online booking system tilpasset dig og dine klienter

Som danseinstruktør, er det vigtigt at du kan sørger for at bruge din tid bedst muligt i forhold til de hold du har med dine klienter, derfor kan du tilpasse dit online booking system, så det passer til netop dig og dine klienter. Indstil dine åbningstider for private lektioner, eller opret hold med vores events app så de passer lige til dig. Du kan også oprette lige så mange kalendere som du har lyst til, hvis du har flere rum i dit dansestudie. Med Terapeut Booking får du blandt andet muligheden for:

  • Events der gør at du kan samle dine elever så ofte som du ønsker det
  • En bookingside med mulighed for selv at tilpasse med bl.a. logo og beskrivelse.
  • Nem online betaling med EasyPay.
  • Sms påmindelser til dine elever dagen før deres aftale hos dig.
Triangle

Funktioner der hjælper dig med at få det nemmeste overblik over din forretning

Med Terapuet Booking har du muligheden for at få et nemt overblik over din forretning med en masse forskellige funktioner der passer til dig. Automatisering af dine administrative opgaver giver dig mere frirum til det du elsker.

  • Nem mulighed for dine klienter at booke sig ind hos dig med et integreret Online Booking system
  • Statistik modul, der giver dig bedre overblik over din forretning i letlæselige grafer
  • Mulighed for at automatisk modtage rapporter over din forretning efter dit ønske.
  • Sikkerhed – Med optimerede sikkerhedsprocesser defineret ud fra danske standarder, kan du garantere klienten, at hverken CPR-numre eller oplysninger kommer ud i offentligt rum. Vi har udviklet vores datasikkerhed i samarbejde med Datatilsynet med henblik på fuldkommen GDPR-sikkerhed
silhouet af mand og kvinde der danser
Triangle
Triangle

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.


Portrætfoto af mand
Anders Laun
Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Et system, der kan tilrettes til lige netop dig

Online booking system der hjælper dig med at have styr på dagligdagen - du kan sætte det op på netop den måde du ønsker det, med funktioner og apps der hjælper dig på vej. Vi har valgt, at Terapeut Booking skal være en platform med stor fleksibilitet, så du helt selv kan skræddersy din platform. Vi giver dig nogle ganske nemme funktioner til at starte med, og så kan du tilvælge alle de apps som du ønsker. Hvis du vil have rabatkoder, klippekort, samtykkeerklæringer eller noget helt fjerde, så har vi sikkert en app til dig. Du kan styre hele dit dansestudie fra én platform, og slippe for bunker af papirarbejde, manglende betaling og andre problemer der kan opstå i det administrative. Med Terapeut Bookings smarte løsninger kan du bruge mere tid på dine elever, og mindre tid begravet i administrative opgaver. Hvis du vil prøve det, så tryk på knappen herunder og opret en gratis konto.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close