Cryoterapeutens nye online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som cryoterapeut skal dine klienter naturligvis have den højeste standard for behandlinger. Gode behandlinger kommer fra godt udstyr, gode behandlere og naturligvis overskud i klinikken. Det administrative kan være super tungt, specielt når man som cryoterapeut kan have mange bookings på en dag. Det manuelle bunker sig simpelthen op. Derfor er det vigtigt at du kan holde styr på din klinik så du kan fokusere på det vigtige – God kuldeterapi til dine klienter. Heldigvis er Terapeut Booking perfekt til dig med en cryo klinik. Vi har udviklet den perfekte platform til dig der driver en klinik, komplet med automatiseret online booking, online betaling, fakturering og meget meget mere. Vi har også taget hånd om alt hvad der hedder GDPR-reguleringer, så du får mere tid i din hverdag. Så lad os hjælpe dig i gang med dit nye online booking system med en gratis konto på Terapeut Booking.

Triangle
Tilpas systemet efter dine og dine klienters behov

Tilpas systemet efter dine og dine klienters behov

Terapeut Booking giver dig masser mulighed for at automatisere dine administrative arbejdsgange som kan tynge din klinik i dagligdagen. Du kan blandt andet få online betaling, gratis SMS-påmindelser, automatiske fakturaer og meget mere. Det giver dig tid til at lægge din energi dér, hvor den betyder mest. Nemlig med din klient. Det er vigtigt at du kan give top kvalitets service, og det er altså bare nemmere, når det administrative kører på skinner. Du skal med Terapeut Booking aldrig bekymre dig om at huske at udføre alle disse mange manuelle trin i processen. Du har selvfølgelig rig mulighed for, selv at vælge hvilke funktioner du ønsker, og hvilke funktioner vi bare skal holde skjult. Nogle af de ting vi tilbyder er eksempelvis:

  • Eventforløb der gør, at du kan samle dine klienter så ofte som du ønsker det.
  • Rig mulighed for at personificere din bookingside med bl.a. logo og beskrivelse.
  • Nem online betalingsløsning med EasyPay, der blandt andet giver dig mulighed for automatisk oprettelse af faktura.
  • Gratis SMS-påmindelser til dine klienter dagen før deres aftale hos dig.
Triangle

Brugbare funktioner til at skabe overblik og flow i din forretning

Systemet tilbyder masser af funktioner og apps som du kan vælge imellem lige som du syntes. Du kan altså skræddersy præcis det system, som der passer til din forretning. Det som vores apps alle har til fælles er, at de er tiltænkt at hjælpe dig med at skabe overblik over din arbejdsdag og din klinik. Det er ganske enkelt vejen til nem administration af din klinik. Her er et udpluk af nogle af de funktioner vi tilbyder hos Terapeut Booking:

  • Nemt og intuitivt for dine klienter at booke aftaler og/eller events hos dig med vores integrerede Online Booking-system.
  • Design og automatisér dine egne nyhedsbreve med vores integration til MailChimp.
  • Vores statistiske modul, der giver dig bedre overblik over din forretning på forskellige parametre.
  • Klippekort der kan anvendes til almindelige ydelser, og klippekort til events.
Kvinde i kryokammer
Triangle
Triangle

Lige fra dag et, har jeg været særdeles positiv overrasket over, hvor enkelt og nemt det er at bruge Terapeut Booking. Det er også den tilbagemelding jeg får fra klienterne.Det er et super godt program med mange muligheder – det er helt perfekt for mig. Jeg tilbyder både behandlinger, workshops og foredrag, så det er så skønt, at kan have det hele i et system. Kan kun give min varmeste anbefaling 🙂


Portrætfoto af kvinde
HENRIETTE S. NIELSEN
Lægeexam. massør
www.forever-enjoy.dk

Et fleksibelt system, der kan skræddersys præcis til dine ønsker

Terapeut Booking hjælper dig med at holde styr på hverdagen. Du kan sætte platformen op præcis efter dine behov og tilvælge lige de funktioner du skal bruge. Terapeut Booking er det komplette kliniksystem, og tager dig og dine klienter fra A til Å i alt hvad der hedder booking, klienter, journaler, betalinger, faktureringer og meget meget mere. Vi har lavet Terapeut Booking med henblik på, at du kun skal have de features som du faktisk bruger. Derfor, så kan du tilvælge alle de apps som du ønsker at bruge i din klinik.Det er super nemt at komme i gang. Så start i dag, og få dit nye online kliniksystem op at køre. Du kan læse meget mere om Terapeut Booking på resten af vores hjemmeside eller på vores blog. Hvis du har lyst til at komme i gang, så kan du blot trykke på knappen herunder, og så er du på vej. Vi glæder os til at blive din nye klinik platform!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close