Automekanikerens booking system - Nemt og brugervenligt

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som automekaniker, er det vigtigt at holde styr på sine kunder og aftaler. Der kan forekomme dage, hvor der er rigtig travlt og derfor hjælper Terapeut Booking dig, med at holde styr på al det administrative, så kan du kan lægge al din fokus på dine aftaler med dine kunder. Derved giver du også dine kunder den bedste oplevelse hos dig. Det kan være et super tungt læs, at skulle gennemgå alle de manuelle arbejdsprocesser for hver enkelt aftale, og det er her hvor Terapuet Booking kommer in i billedet. Vores platform kan automatisere mange af dine arbejdsprocesser, herunder Online Booking, Online Betaling eller faktura-afsendelse. Hos Terapeut Booking vil vi gøre det nemt for dig at have overblik over din forretning, og automatisering af de administrative processer er et stort skridt i den rigtige retning. Du kan komme i gang allerede i dag ved at oprette en gratis konto.

Triangle
Vi hjælper dig med det administrative så du kan læne dig tilbage og holde fokus på dine aftaler

Vi hjælper dig med det administrative så du kan læne dig tilbage og holde fokus på dine aftaler

Som automekaniker er det vigtigt for dig, at det er nemt for dine kunder at aftale en tid med dig. Med Terapeut Bookings online booking funktion kan du nemt holde styr på dine aftaler i din kalender, og så kan dine kunder booke sig ind, der hvor du er fri. Slip for dobbeltbookinger, og utilfredse kunder der står på række. Oplev aldrig en dobbeltbooking igen, og sørg for at du har tid til at udføre dine reparationer. Med Online Booking får du:

  • Mulighed for at tiltrække flere kunder, idet det er nemmere at finde en tid hos dig.
  • En professionelt-udseende bookingside med mulighed for selv at tilpasse med bl.a. logo og beskrivelse.
  • Nem online betaling med EasyPay.
  • Sms påmindelser til dine kunder dagen før deres aftale hos dig.
Triangle

Brugervenlig online booking side der gør det nemt og overskueligt for både dig og dine kunder

Selvom dit arbejde helst skal handle om dit udtryk, så driver du også en forretning, og det er ikke altid lige nemt med tal og bogføring, når man hellere vil bruge tiden på at udfolde kreativt med sine kunder. Derfor giver Terapeut Booking dig redskaber til at automatisere det meste af din bogføring og administration, så der er langt mindre, du skal tænke på. Vi kender alt til det manuelle papirarbejde som kan bunke sig op uden en ansvarlig til at ordne det. Uheldigvis er det sådanne situationer som der koster på bundlinjen. Derfor er det bedre at få det ordnet med det samme. Derfor er Terapeut Booking ekviperet til at hjælpe med hele faktureringsprocessen og alt bogholderi.

  • Hold nemt overblik over din kalender.
  • Integreret faktureringsmodul, der kan håndtere alle dine basale regnskabsbehov.
  • Statistik og nøgletal over omsætning, så du kan holde styr på din indkomst.
  • Mulighed for at integrere med e-conomic, Dinero eller Billy, hvis du har brug for udvidede regnskabsfunktioner
mekaniker der kigger på bilmotor
Triangle
Triangle

Jeg er super glad for Terapeut Booking. Jeg bruger systemet til både behandlinger og til holdundervisning, samt til fakturering. Det er nemt og brugervenligt og meget fleksibelt, da man kan indstille mange ting selv. Og så er det pænt! Det giver tryghed at vide kunderne automatisk får en SMS dagen før behandlingen. Mine kunder synes også det er smart og nemt at bruge.


Portrætfoto af kvinde
ULLA SCHMIDT ANDERSEN
Holistisk behandler
www.klinikforselvhelbredelse.dk/

Sørg for nem online booking af tider med fokus på dine kunder

Når du til daglig skal stå med en masse kunder og deres oplysninger, er det vigtigt at have styr på det administrative. Overblik er guld værd, men heldigvis koster Terapeut Booking ikke sin vægt i guld. Vi har gjort systemet billigt, sådan at du kan bruge det med god samtivittighed. Det er den bedste måde at få overblik i dit værksted, så alting kører som smurt. Administration af både bestillinger, klienter, betalinger og meget mere. Fra A til Å har vi din ryg. Fra bestilling af eftersyn til tillæg af ydelser på fakturaen til betaling kan processen automatiseres. Det giver dig mere tid til det der er vigtigt i dit værksted - At tage god hånd om dine klienters køretøjer. Det bedste ved det hele er, at du kan komme i gang på 2 minutter. Klik på knappen herunder og opret en konto. Kig rundt, og se om det er noget for dig. Har du spørgsmål til vores flotte platform? Skriv til vores venlige kundeservice på [email protected].

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close