Færre klik flere ydelser

Oliver
24-04-2019
3 minutters læsetid

Vi har nu lavet en ny funktion, som gør det både lettere for dig, og dine klienter at tilføje flere ydelser til en aftale i Terapeut Booking.

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, og med denne nye funktion kan du spare mere tid på administrativt arbejde, samt bruge mere tid på dine klienter.

Simpel og nem

Den nye funktion er simpel, og nem at tilføje til dit bookingsystem.

Det eneste du skal gøre er, at trykke “Tilføj nye ydelser”, når du opretter en klientaftale. Det er nu muligt at tilføje så mange ydelser til en aftale, som du ønsker, samt ændre i rækkefølgen i dem efterfølgende.

Som bruger af Terapeut Booking kan du allerede nu benytte dig af vores nye feature uden at gøre noget. Den ligger klar til dig når du opretter ydelserne i din kalender.

 

Ny knap, flere ydelser, tilføj, terapeut booking

Klienter kan nu vælge flere ydelser

Det er også muligt for dine klienter at vælge flere ydelser, men så skal du aktivere det for dem inde i dine indstillinger. Det gør du ved at gå til “Indstillinger” → “Online Booking” → “Andet” → “Valg af flere ydelser”. Du kan også med fordel følge vores guide herunder.

  1. Du skal sørge for at have aktiveret app’en Online Booking (den er gratis), og herefter har du mulighed for at tilgå “Online Booking” inde i indstillinger.
  2. Gå til indstillinger → Online Booking
  3. Herefter vælger du “Andet”, hvor vores ny funktion nu er tilgængelig, som set på billedet herunder. Slide knappen til højre for at aktivere funktionen “Valg af flere ydelser”, og tillad at klienter kan vælge flere ydelser.

 

Indstillering-andet, ny tilføjelse, aktiver

Det er nu muligt for dine klienter at vælge flere ydelser, når de booker en aftale hos dig. Alle dine ydelser vil blive vist for kunden, som herefter skal vælge hvilke ydelser de ønsker at booke hos dig.

 

vælg ydelser, flere muligheder, terapeut booking

 

Automatiseret system

Efter valgte ydelser vil pris og tidspunkt opdateres automatisk, både når du opdaterer eller opretter en klient-aftale, samt når klienten selv vælger flere ydelser.

flere ydelser valgt, terapeut booking

 

Sådan! Dit Terapeut Booking er nu forbedret og nemmere at bruge for både dig og din klient. Dobbelt booking høre fortiden til og det har aldrig været nemmere at booke flere aftaler på én gang.

Er du klar til at starte?

Har du spørgsmål til vores nye funktion, eller mangler du et godt tilbud? Så kontakt os endelig på [email protected]. Vi sidder alle klar på tasterne til at hjælpe dig videre!

 

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close