Lad dine klienter logge på Online Booking med Facebook

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Ønsker du også, at dine klienter nemt og hurtigt skal kunne booke en tid i din online booking kalender? Med Facebook appen kan dine klienter vælge at logge ind via Facebook med bare ét klik.

 

Sikker login funktion

Facebook appen tillader at Terapeut Booking kan hente dine klienters mailadresse og profilbillede. Vi garanterer 100% sikkerhed for dig og dine klienter og ingen information vil blive overført til Facebook.

Dine klienter slipper for at logge ind med en ny kode

Når du aktiverer Facebook login-appen, så bliver det muligt for dine klienter at spare en masse tid, når de skal booke tid hos dig. Ved bare at kunne oprette sig med deres Facebook login behøver de ikke at udfylde en masse informationer, men kan i stedet logge på din online booking let og ubesværet.

Hænger sammen med Klient Login

Facebook login kan kun bruges, hvis du også har aktiveret Klient Login. Det er fordi det skal være muligt for dine klienter at logge ind på din online booking, før det giver mening at de skal logge ind via Facebook. Du kan aktivere Klient Login inde under Indstillinger -> Online Booking -> Klient Login.

Du kan hurtigt komme igang

Hvis du vil igang med at bruge Facebook login til din online booking kan du være klar på ingen tid! Du opretter bare en bruger på Terapeut Booking, og så er du egentlig klar til at gå igang!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close