Hold styr på dine vagtplaner og lønninger med Relion

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Relion vagtskema visning på deres hjemmeside

Hos Terapeut Booking er vi glade for at kunne præsentere Relion som samarbejdspartner. Relion er et online vagtplanssystem som gør det utrolig nemt at udgive nye vagter og at lave lønninger. For at komme i gang skal du blot have en konto på både Relion og Terapeut Booking.

På Relion kan du blandt andet:

  • Oprette vagtplaner som sendes til dine medarbejder automatisk
  • Fastsætte lønninger, tilskud, pauser & mere
  • Stempelur med præcis de indstillinger du ønsker
  • Hurtigt få overblik over vagtskemaet og tidsregistreringen
  • Automatisk få importeret vagter ind i din Terapeut Booking kalender – så skal du ikke kigge i to forskellige systemer

Kom i gang med Relion og Terapeut Booking allerede i dag. Opret din gratis konto på Terapeut Booking og kom i gang med integrationen med denne videoguide på vores blog.

Stort overblik i hverdagen

Med en integration til Relion kan du nemt holde styr på din vagtplan. Du får et langt bedre overblik over dine medarbejderes vagter, tidsregistrering og meget mere. Med en integration til Terapeut Booking, så kan du i din Terapeut Booking kalender se de registrerede vagter. Så er det nemt at planlægge og tildele aftaler til medarbejdere. Du slipper for at holde styr på hvem der arbejder hvornår, så du har mere tid til dine klienter. Vi har også lavet en opstarts guide på vores blog, du kan finde blogpostet med en video-guide lige hér.

Skema, laptop, kaffekop og kuglepen på træbord.

Mulighed for stempelur og lønningssystem

Relion har en masse spænende funktioner og integrationer. Platformen tilbyder ligesom Terapeut Booking en stor frihedsgrad i indstillinger. Du kan opsætte lønninger, pauser og løntillæg præcis som du syntes. Gå derfor ikke på kompromis med din vagtplan, og skab integrationen mellem Terapeut Booking og Relion. Øget digitalisering af dit kliniksystem er på mode, det simpificerer arbejdet for dine medarbejdere og øger værdien for dine klienter. Relion tilbyder lønnings-integrationer til DanLøn, Visma DataLøn, Salary og Fortnox. Ved at bruge tidsregistreringen og lønningsdata fra Relion bærer den valgte lønnings-integration det store læs.

Mand der løber fra bøger mod computer, repræsenterer digitalisering

Integrer Relion med Terapeut Booking allerede i dag!

Du kan komme i gang med at bruge Relion med Terapeut Booking allerede i dag. Først skal du have en gratis konto på Terapeut Booking. Herefter skal du ind på Relion og oprette en konto. Når du har dine konti kan du integrere dem hurtigt med vores videoguide på bloggen. Hvis du skal bruge hjælp til opsætningen, så skriv gerne til os på [email protected], så får vi dig godt på vej!

Træbord med avis, fysisk kalender, aktiegraf og hånd med kuglepen der peger på grafen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close