Dine klienter skal aldrig gå forgæves med Ventelister!

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Alle behandlere kender byrden ved aflysninger – især hvis det er tæt på dagen, hvor aftalen skulle have været. Hvordan skal man tackle det? Man kan gøre tiden tilgængelig igen til booking (hvis man altså har online booking), men det er nok ret sandsynligt, at ingen når at se den i tide til aftalen. Måske har andre klienter ønsket den tid, men du har måtte sige nej, og nu kan du ikke helt holde styr på, hvem der var først. Men det er heldigvis ordnet nemt med Terapeut Bookings Venteliste-app!

 

Med Ventelister kan du:

  • Holde styr på hvem der venter på tider, selv skrive klienter op på venteliste til en tid, eller lade klienter skrive sig selv op i Online Booking.
  • Sende invitationer til klienterne på ventelisten med ét klik.
  • Få automatisk betaling fra dine klienter, som takker ja til en tid, de har stået på venteliste til.

 

Terapeut Booking holder selv styr på opskrivningerne på din venteliste, så du kan se hvem der er kommet først. Og du har selvfølgelig altid sidste ord ift. hvilken tid, dine klienter skal tilbydes.

Ventelister er også til dig uden online booking

Venteliste funktionen er den perfekte funktion både til den, der bruger online booking, men også til dig der bedst kan lide at booke dine klienter ind selv. Med ventelister kan du selv oprette ventelister, og du kan nemt få et overblik over, hvem der venter på tider til en given dag. Samtidig går du ikke glip af automatikken: når du sender en invitation ud, til en klient på venteliste dukker klientens nye tid automatisk op i din kalender, når klienten har takket ja til aftalen.

Gå aldrig glip af en tid: dine klienter kan selv skrive sig op til de tider, der passer dem bedst

Når dine klienter går ind på din online booking, vil de selv kunne se (med smart farvekodning), både hvilke tider du har ledige med det samme, men også de tider de kan skrive sig på ventelisten til. På den måde behøver du aldrig at lade en tid stå ubrugt: du har altid mulighed for at finde en ny klient, som glædeligt vil tage den aftale, helt uden at du selv har gjort noget!

Reserver betalingen med det samme: så er du sikret mod flere afbud

EasyPay er selvfølgelig også inde over Ventelister for at gøre dit liv meget nemmere. Når en klient takker ja til en aftale, kan du nemlig selv bestemme, om betalingen skal ske med det samme, om den skal reserveres, eller om det kan ordnes senere. På den måde er du sikker på at få betaling, selv ved afbud eller udeblivelser!

Det tager to minutter at komme i gang med Ventelister

Du kan komme igang med Ventelister med det samme ved at vælge 'Apps' inde på din Terapeut Booking bruger, og aktivere 'Ventelister'-appen. Så kommer der en smart vejledning op, og så er du klar til at skrive dine klienter op på rekordtid! Hvis du har brug for hjælp til at komme igang, har vi lavet en videoguide til venteliste app'en

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close