5 nye ting hos Terapeut Booking

Johanne Volkmann
27-05-2019
3 minutters læsetid

Terapeut Booking er et system i rivende udvikling, og der sker hele tiden en masse på platformen. Vores udviklere arbejder hver dag på at optimere brugeroplevelsen ved at komme på nye forbedringer. Dette munder tit ud i store, nye funktioner – ofte som resultat af vores fantastiske brugeres forslag og feedback – men også ofte i små forbedringer, som måske kan være lette at overse, men som har en kæmpe betydning for den samlede brugeroplevelse! Udviklingen arbejder især med denne her samlede brugeroplevelse for tiden, og her er altså 5 nye ting i systemet, som du måske (eller måske ikke) har overset, men som gør dit online bookingsystem lidt lækrere 😉

 

 


Autosvar i Sikre Beskeder

Hvis du korresponderer med dine klienter via Sikre Beskeder-appen kan du nu indstille en automatisk svar-besked som dine klienter får retur, hvis de skriver til dig, imens du er på ferie eller af anden grund ikke tilgængelig. Du kan indstille autosvar inde under Indstillinger -> Sikre Beskeder.

 

 

 

 


Ryk rundt på flere ydelser i ydelsesmenuen

Nu kan du vælge flere forskellige ydelser, når du skal ind og rykke rundt på dine behandlinger i ydelsesmenuen. Ved at vælge flere kan du eksempelvis flytte flere ydelser på én gang til en ny gruppe.

 

 

 

 


Skift sprog i systemet

Hvis du har en klinik i Danmark, men f.eks. kun har internationale kunder, eller selv er mere komfortabel med engelsk, så kan du nu skifte sprog i systemet. Dette gælder både for din ende af systemet og hvordan online bookingen ser ud, og du kan vælge mellem dansk, engelsk, norsk eller svensk. Du skifter sprog på dit system inde under Indstillinger -> Profil.

 

 

 


Billeder i fremtidige events

Nu kan du tilføje billeder som blikfang til dine events, som dine klienter kan se, når de booker sig ind. Dette gør en stor forskel for layoutet på dine side med dine fremtidige events, og sætter farve på dine online booking. Du kan tilføje et billede til event nederst, når du redigerer eventet.

 

 

 


Event baseret på tidligere event

Med denne funktion bliver det nemmere at oprette et event, som minder om et, du tidligere har holdt. Man kan næsten kalde det en slags skabelon. Når du opretter et event, bliver du givet muligheden for, at basere dette event på et, du tidligere har afholdt.


Vi håber, at du vil blive glad for de nye funktioner – og hvis der er problemer med noget af det, så husk at du altid kan skrive til os på [email protected], så hjælper vi dig videre! 😀

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close